Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, din nou tată de băiat! Andrei și soția sa, un manechin superb, au ținut nașterea secretă

Publicat pe .
Andrei NăstaseAndrei Năstase

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei, a devenit din nou tată. Soția lui Andrei, fost manechin, a adus pe lume al doilea copil al cuplului, tot băiat. Cei doi au ținut evenimentul secret, dar bunicul nu s-a putut abține și a făcut anunțul pe Facebook.

Adrian Năstase a făcut doar băieți, iată că și fiul său cel mare face același lucru. Andrei Năstase, în vârstă de 33 de ani, a devenit tată pentru a doua oară, soția sa, Bianca Ciuvăț aducând pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, un băiețel.

Andrei Năstase a devenit tată din nou. Soția lui e superbă!

Fericitul eveniment a fost ținut secret de părinții, până când bunicul, fost premier al României, a făcut marele anunțe pe pagina sa de Facebook. 'Astazi s-a nascut Filip-Mihail, fiul Biancai si al lui Andrei, fratele lui Nicolas si al doilea nepot al nostru. Să fie sănătos și să aibă un dram de noroc', a declarat Adrian Năstase, pe care Andrei și Bianca l-au făcut bunic prima data în 2017, când a venit pe lume Nicholas.

Andrei Năstase și Bianca Ciuvăț formează un cuplu de nouă ani, iar în urmă cu doi ani, cu puțin timp înainte să se nască primul lor copil, și-au unit destinele. Bianca este un fost manechin,, acum designer, absolventă de Drept.

Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Andreea Esca și Mario Fresh, POZA care arată cum se înțeleg, de fapt, mama-soacră și viitorul ginere. Fanii au rămas mască!

Ilinca Vandici, declarații emoționante despre băiețelul ei: „Zian este un maestru venit pe Pământ!' / Cum i s-a schimbat viața de când este mamă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton