Fiul Iulianei Tudor, un copil model: la 9 ani practică 3 sporturi şi cântă la pian

Publicat pe

Tudor va împlini nouă ani în decembrie şi pentru mama lui este un copil model, care o face tare mândră. De trei ani practică scrimă şi merge la concursuri importante, de unde s-a întors cu medalii, iar pe lângă asta, mai are suficientă energie şi pentru alte două sporturi, dar şi lecţii de pian.

Fiul Iulianei Tudor, un copil model: la 9 ani practică 3 sporturi şi cântă la pianFiul Iulianei Tudor, un copil model: la 9 ani practică 3 sporturi şi cântă la pian

Tudor este foarte pasionat de scrimă. A început cu câte două lecţii pe săptămână, dar pentru că îi place foarte mult, merge de trei ori pe săptămâna acum. A participat și la două concursuri, cel mai important – Riposta Cup – o competiție internațională cu sportivi din mai multe țări din Europa. Sunt foarte mândră de el!', mărturisește Iuliana Tudor.

Pe lângă scrima, fiul Iulianei Tudor mai practică înotul şi tenisul de câmp, în plus, el mai ia și lecții de pian.

Chiar zilele trecute, cei doi, mama și fiu,  au fost împreună la Evenimentul Internațional Riposta Cup-U17, organizat în parteneriat cu Federația Română de Scrima.

Ce am văzut timp de două zile în Sala Ioan Soter a Complexului Național Lia Manoliu m-a făcut să fiu mândră că România oferă sportivilor din alte țări un eveniment extraordinar organizat la standarde internaționale! Au câștigat cei mai buni, iar România a fost pe podium!

Felicitări tuturor luptătorilor!', a postat vedetă pe pagină ei de Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter