Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, probleme de sănătate în Dubai. „A făcut o reacție destul de agresivă”

Publicat pe

Carmen Brumă trebuia să aibă parte de o vacanță de vis, însă fericirea i-a fost umbrită de un eveniment total nefericit și neprevăzut. Aceasta, împreună cu Mircea Badea și fiul lor, au plecat în Dubai, însă cei doi părinți au trecut prin clipe grele în momentul în care Vlad, copilul lor, s-a confruntat cu o problemă de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vacanța în Dubai nu a fost chiar așa cum se așteptau Carmen Brumă și Mircea Badea. Fiul lor a avut o problemă de sănătate care i-a speriat pe amândoi.

„A fost o vacanță despre care să zicem că a fost reușită chiar și cu experiențele negative, dar important este că totul s-a terminat cu bine.

Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Am avut o mică problemă de sănătate cu Vlăduț, nu COVID, că toate se gândesc la asta. Am avut o problemă de sănătate la care nu ne-am fi gândit, dar s-a rezolvat', a explicat Carmen Brumă, la Antena Stars.

Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, probleme de sănătate în Dubai. „A făcut o reacție destul de agresivă'Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, probleme de sănătate în Dubai. „A făcut o reacție destul de agresivă'

Carmen Brumă, despre fiul ei: „L-a mușcat o insectă în deșert'

Chiar dacă nu a dorit să intre foarte mult în detalii, Carmen Brumă a dezvăluit care a fost motivul problemelor de sănătate întâmpinate de Vlad. Aceasta a povestit că cel mic a fost mușcat de o insectă, iar zona afectată s-a inflamat.

L-a mușcat o insectă în deșert și a făcut o reacție foarte ciudată și destul de agresivă, suficient încât să ne sperie. Am stat 7 zile în Dubai, la final s-a întâmplat. Din fericire, am venit acasă. S-a rezolvat imediat. La o perioadă de timp după înțepătură a fost acea reacție. Ne-am dat seama imediat că a fost înțepat, pentru că era locul extrem de inflamat', a povestit Carmen Brumă.

Citește și: Ce dietă ține Carmen Brumă de Sărbători.Cum să mănânci bunătăți de Crăciun și de Revelion fără să te îngrași

Citește și: Ce părere are Mircea Badea despre pozele sexy postate de Carmen Brumă pe Instagram

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey.Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Ioana Simion i-a dat ultimatum lui Ilie Năstase, după ce l-a acuzat că a bătut-o:„Numai așa mă voi întoarce la el'

Carmen Brumă, o mamă „panicată'

Carmen Brumă a mai povestit că face parte din categoria mamelor care se panichează din orice atunci când vine vorba de copilul lor. Aceasta a mărturisit că, prima dată când Vlad a făcut febră, a vrut interneze cu el, însă i-a mai trecut între timp, dar, cu toate acestea, rămâne în categoria mamelor „panicate'.

Eu sunt exact exemplu de „așa nu' de mamă. Să zicem că până acum am fost extrem de panicată și cu sufletul la gură, dar am început să lucrez cu mine. Prima dată când era Vlăduț foarte mic și a făcut febră, mai aveam puțin și mă internam și eu. Acum mi-a mai trecut. Dar sunt în categoria mamelor panicate', a mai spus Carmen Brumă.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter