Flavia Mihășan și-a botezat băiețelul. Cine au fost nașii micuțului: ”Binecuvântat, iubitul nostru”

Publicat pe

Așa cum ne-a obișnuit, fosta asistentă de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' este foarte discretă când vine vorba despre familia ei. Flavia Mihășan și-a botezat băiețelul în mare secret și i-a ales un nume superb micuțului. Nașii de botez al fiului vedetei sunt două personaje celebre din showbiz-ul românesc.

Flavia Mihășan și-a creștinat băiețelul duminică, 22 septembrie, iar petrecerea de după botez a fost una destul de restrâns. Micuțul a primit numele de Carol, iar nașii acestuia au fost Cocuța și Bogdan Boantă. 'Binecuvântat, iubitul nostru, Carol. ♥️ Multumim prietenilor nostri care au fost alături de noi ieri.', a scris Flavia Mihășan pe una dintre rețelele de socializare.

Evenimentul a fost unul foarte reușit, iar invitații s-au simțit foarte bine la petrecere. Flavia Mihășan a purtat o rochie lungă cărămizie, iar nașa a ales să poarte o rochie lungă neagră.

Ce semnificație are numele Carol

Numele germanic Carol se traduce prin bărbat', „om', „om liber', „om din popor'. Forma Carol fiind, de fapt, adaptarea românească de la Karl. La rândul său, numele Karl este împrumutat sub diverse forme de cele mai multe popoare din centrul şi vestul Europei.

Prenumele Carol  a devenit celebru după victoriile lui Carol cel Mare, unul dintre cei mai influenţi regi din Evul Mediu, fondator al Impreiului Carolingian, părintele fiondator al Franţei şi al Germaniei.

Flavia Mihășan nu se mai întoarce la 'Neatza cu Răzvan și Dani'

Bolondina și-a dezamăgit admiratorii, anunțând că nu are de gând să se întoarcă la Neatza, cel puțin deocamdată, dar, în egală măsură, le-a dat și o veste bună:

„Am ales poza asta pentru ca mi se pare ca ilustreaza perfect starea pe care o am acum! 💓
Pentru ca m-ati intrebat foarte multi daca ma intorc la @neatzacurazvansidani_oficial, am decis sa va raspund aici ca momentan, nu, n-o sa ma intorc. 🙈 💓
Bebele este mult prea mic, iar eu sunt prea indragostita de el si de fiecare moment impreuna cu el.
Daaaar, ne vom vedea mai des de la noi de acasa, pentru ca da, ne facem #VLOG 💓🌸', a scris Flavia pe contul ei de Instagram.

FOTO: Instagram

Flavia Mihășan și-a botezat băiețelul. Cine au fost nașii micuțului: 'Binecuvântat, iubitul nostru'Flavia Mihășan și-a botezat băiețelul. Cine au fost nașii micuțului: 'Binecuvântat, iubitul nostru'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter