Florin Călinescu și-a dat demisia de la ProTV. Motivul pentru care a plecat: ”Nu mai pot apărea la televizor”

Publicat pe

Florin Călinescu și-a dat demisia de la ProTV, iar prezentatorul nu va mai apărea pe micul ecran. Decizia de a se retrage din televiziune a fost a lui, pentru că s-a îndreptat spre politică.

Florin Călinescu a făcut parte din juriul de la 'Românii au talent', iar acum a luat decizia a se îndrepta se politică. Decizia prezentatorului TV este surprinzătoare. Colaborarea dintre ProTV și Florin Călinescu s-a încheiat în urmă cu o lună.

Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză', a declarat Florin Călinescu pentru Antena3.ro.

Îndrăgitul actor a luat această decizie și nu mai vrea să dea înapoi. Florin Călinescu părăsește juriul de la 'Românii au talent', iar acum rămâne de văzut cine îi va lua locul în emisiunea de la ProTV.

FOTO: Facebook

Florin Călinescu și-a dat demisia de la ProTV. Motivul pentru care a plecat: 'Nu mai pot apărea la televizor'Florin Călinescu și-a dat demisia de la ProTV. Motivul pentru care a plecat: 'Nu mai pot apărea la televizor'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter