Florin Ristei și Carmen Grebenișan au împărțit același pat la Asia Express: "Să vezi la noapte..."

Publicat pe

Florin Ristei și Carmen Grebenișan au fost nevoiți să facă echipă în ultima ediție Asia Express. Deși mulți pariau că nu se vor înțelege deloc, cei doi au reușit să uimească atât colegii, cât și telespectatorii.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan au împărțit același pat la Asia Express: "Să vezi la noapte..."Florin Ristei și Carmen Grebenișan au împărțit același pat la Asia Express: "Să vezi la noapte..."

O nouă misiune la Asia Express a adus cu sine o serie de schimbări, de-a dreptul surprinzătoare și spectaculoase. S-au schimbat echipele. Astfel, Speak a făcut echipa cu Sorin Bontea, Alina Ceușan cu Radu Vlăduț, Cătălin Rizea cu Alex Abagiu, Ștefania cu Maria Buză, Lia Bugnar cu Adda, Răzvan Fodor cu Dan Ristei, iar Carmen Grebenișan cu Florin Ristei. Unii s-au arătat mulțumiți, alții mai puțin mulțumiți de noii parteneri.

În cazul ultimei echipe, reacțiile au fost pe măsură la auzul schimbărilor:

„La Carmen Grebenișan cu Florin Ristei… Cred că o să se bată!', a spus Speak.

„Super, la fix! Dacă nu ne ucidem, e bine! Să vezi la noapte, în pat cu dușmanul', a reacționat Florin Ristei.

Acesta era ultimul lucru la care mă așteptam și pe care mi-l doream în emisiunea asta!, a spus și Grebenișan

Cei doi au stabilit încă de la început câteva reguli de respectat pentru ca echipa în această formulă să funcționeze.

„Jumătate de zi facem ca tine, jumătate de zi ca mine, ca să nu ne ucidem, da?', a fost propunerea lui Florin Ristei, acceptată rapid de Carmen Grebenișan, potrivit a1.ro.

Lucrurile nu au mers chiar așa prost cum se așteptau ei, căci de îndată ce a început misiunea, concurenții Asia Express și-au luat rolul în serios și au făcut treabă bună. Au ajuns pe locul doi la Gina și au luptat pentru amuletă, chiar dacă au pierdut.

Acordul dintre Florin Ristei și Carmen Grebenișan mai presupunea și să-și aleagă cazarea pe placul blondei. Zis și făcut. După mai multe căutări și după ce au fost nevoiți să refuze prima casă din pricina faptului că nu aveau duș, cei doi au căzut de acord și asupra cazării.

Mai mult, Florin Ristei și Carmen Grebenișan au ajutat gazda la pregătirea mesei. După ce a sărit ulei pe Carmen Grebenișan, Florin Ristei i-a sări în ajutor și a gătit el legumele, adăugând ingredientul secret care i-a întors stomacul pe dos bondinei.

„Un maț, efectiv, pe o farfurie, cu un lichid maro-verzui negru înăuntru', a spus Carmen Grebenișan.

Faptul că i-a spus că miroase a ciorbă de burtă nu a liniștit-o deloc pe concurenta de la Asia Express, căreia nu îi place deloc acest preparat.

„Gata, moare blonda, fiți atenți! Are atac de panică!', s-a distrat Florin Ristei pe seama colegei sale.

Noaptea, cei doi au împărțit un pat dublu, fiecare fiind preocupat că celălalt ar putea sforăi.

Până la urmă totul este bine când se termină cu bine. Cei doi au lucrat foarte bine împreună, astfel că Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au reușit să câștige imunitatea. Pentru că Florin Ristei a ajutat-o în acest sens, Carmen i-a promis că va nominaliza data viitoare echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter