Fosta soție a lui Răzvan Simion iubește din nou. Cine este bărbatul cu care Diana are o relație

Publicat pe

În sfârșit a răsărit soarele și pe strada Dianei, fosta soție a lui Răzvan Simion. Diana Simion este într-o relație cu un afacerist din Timișoara și este foarte fericită alături de noul iubit. Căsnicia lui Răzvan Simion cu Diana a durat 15 ani.

La cinci ani după divorț, Diana Simion iubește din nou. Fosta soție a lui Răzvan Simion este într-o relație cu Radu Biță, un afacerist din Timișoara. Potrivit informațiilor apărute în presă, cei doi sunt împreună de câteva luni, iar relația lor merge ca pe roate. După divorțul de prezentatorul de la 'Neatza cu Răzvan și Dani', Diana Simion nu s-a mai afișat cu niciun bărbat.

Sunt împreună de câteva luni. Se înțeleg foarte bine, sunt peste tot împreună, merg la festivaluri, au deja o relație solidă, iar Diana este foarte fericită alături de el. Simte că, în sfârșit, și-a găsit jumătatea. Este bărbatul de care avea nevoie, alături de ea în orice moment, inteligent și cu foarte mult bun simț. Este ce trebuie', au declarat surse din anturajul cuplului, potrivit Cancan.

Diana a acceptat cu demnitate despărțirea de Răzvan Simion

Femeia nu a mai avut de ales și a preferat să nu comenteze prea mult pe baza acestui subiect. Răzvan Simion s-a îndrăgostit nebunește de Lidia Buble și nu mai era cale de întoarcere la fosta soție. Între timp, cei doi copii ai prezentatorului TV de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani și-au format o relație foarte bună cu iubita tatălui lor, după cum chiar Lidia a povestit. Diana Simion nu are nimic împotrivă, mai ales că au trecut trei ani de la despărțirea lor, iar fericirea copiilor ei este cea mai importantă pentru ea.

La un moment dat, în presă apăruseră informații, cum că Răzvan Simion ar fi încercat să se întoarcă acasă la cei doi copii, însă Lidia Buble a intervenit, moment în care Diana Simion a luat atitudine.

FOTO: Facebook

Fosta soție a lui Răzvan Simion iubește din nou. Cine este bărbatul cu care Diana are o relațieFosta soție a lui Răzvan Simion iubește din nou. Cine este bărbatul cu care Diana are o relație

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter