Fotografia care a șocat Instagramul. Corina, cu sânii la vedere: ”Îmi plac sânii mei mici, nu îmi doresc silicoane”

Publicat pe
Fotografia care a șocat Instagramul. Corina, cu sânii la vedere: 'Îmi plac sânii mei mici, nu îmi doresc silicoane'Fotografia care a șocat Instagramul. Corina, cu sânii la vedere: 'Îmi plac sânii mei mici, nu îmi doresc silicoane'

Corina este una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi, lucru ce se oglindește nu doar în stil și atitudine, dar și în fotografiile postate pe Instagram. Ultima imagine, însă, a depășit chiar și așteptările celor mai îndrăznețe minți. Cântăreața apare într-o ipostază ce i-a șocat pe mulți din fanii ei.

La aproape 40 de ani, Corina este nu doar una dintre cele mai sexy artiste, dar și una liberă să-și trăiască viața așa cum găsește de cuviință. Divorțată în urmă cu trei ani de omul de afaceri Nelu Bud, cu care are un băiețel de 11 ani, Robin, cântăreața este extrem de îndrăzneață în social media.

Corina a pozat într-o ipostază extrem de îndrăzneață

Corina postează regulat fotografii în ipostaze provocatoare, dar cea mai recentă imagine de acest fel a întrecut așteptările și ar spune mulți, și măsura. Artista apare aproape goală și, în ciuda unei tentative de a cenzura poza, sânul drept este cât se poate de evident, chiar dacă surprins din profil. În vreme ce o parte din urmăritorii ei au felicitat-o pentru forme, mulți au fost de părere că astfel de imagini nu trebuie făcute publice.

Corina este mândră de formele sale, mai ales că, spre deosebire de multe alte vedete, a preferat să evite cabinetul medicului estetician. 'Am mai spus şi o repet răspicat, sunt foarte asumată în ceea ce spun. Îmi plac foarte mult sânii mei mici, nu îmi doresc sâni mari, nu îmi doresc silicoane. I-am avut mari după ce am născut şi am alăptat, dar nu mă simţeam bine, mă simţeam îngrozitor. Cred că dacă Dumnezeu te lasă într-un fel, ştie el de ce. Nu cred că nişte silicoane ne aduc fericirea, iar dacă aş avea sânii mari nu aş mai putea purta acele ţinute', declara solista în urmă cu ceva vreme la Agentul VIP, la Antena Stars.

Corina Bud, dietă cu…ceai verde

Când vine vorba de dietă, secretul Corinei e simplu: sport și….ceai verde, așa cum a declarat într-un interviu: ‘Sunt fascinată de ceaiul verde. Îl beau în fiecare zi, la fiecare masă. E foarte bun pentru digestie. Eu folosesc și măști cu ceai verde. Toată lumea mă întreabă cum mă mențin. Ăsta-i secretul: ceaiul verde’. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter