Fratele Andrei Măruță este nevoit să se opereze. Ce diagnostic a primit Săndel Mihai din partea medicilor

Publicat pe

Fratele Andrei Măruță a fost invitat într-o emisiune TV alături de soția lui, unde a mărturisit cu ce probleme medicale confruntă. Săndel Mihai este nevoit să se opereze, iar diagnosticul pus de către doctori este destul de îngrijorător.

Săndel Mihai este un interpret celebru de muzică populară, talentul muzical fiind principalul talent în familia Andrei. Din cauza problemelor de sănătate, fratele Andrei Măruță este nevoit să ajungă pe masa de operație, însă tot amână acest lucru. Soția lui Săndel Mihai a dezvăluit că acesta suferă de o hernie de disc de mai mulți ani.

Ar trebui să intervină chirurgical cineva, dar noi amânăm… El suferă de o hernie de disc care îl supără de câţiva ani. Mă tot ia în braţe de aproape 30 de ani. Dar asta după un turneu lung, după 15 ore de mers cu avionul… L-am văzut că îi fuge şoldul, deviază aşa puţin… Este o boală cronică', a mărturisit Aurora, soția artistului, în cadrul emisiunii Acces Direct'.

Invitat în platoul unei emisiuni TV, Săndel Mihai a povestit cu ce probleme se confruntă de când a fost diagnosticat cu hernie de disc. Fratele Andrei cântă și la acordeon, însă în ultima perioadă a mai rărit să facă acest lucru, pentru că boala cronică de care suferă nu-i permite să care sau să țină lucruri foarte grele.

Boala asta te face cumva să fii tot timpul cu frică. Dorm seara, şi dimineaţa mă trezesc cu dureri de spate. Am aşa perioade câte o săptămână…', a afirmat Săndel Mihai.

Citește și: Dieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme în 4 luni. Ce mănâncă vedeta

FOTO: Facebook

Fratele Andrei Măruță este nevoit să se opereze. Ce diagnostic a primit Săndel Mihai din partea medicilorFratele Andrei Măruță este nevoit să se opereze. Ce diagnostic a primit Săndel Mihai din partea medicilor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter