Gabi Bădălău nu mai vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Ce mesaj a transmis

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă nu au semnat actele de divorț, însă nu mai există nicio cale de împăcare. Bărbatul nici nu mai vrea să audă de mama copiilor lui și este mai hotărât ca niciodată să-și continue viața fără ea.

Nu se mai împacă nici de dragul copiilor. Situația dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este una foarte complicată, însă fiecare își vede de treaba lui. Divorțul celor doi se discută la judecătorie, dat fiind faptul că la mijloc sunt doi copii minori.

Este clar că bărbatul nici nu mai vrea să audă de mama copiilor lui, iar Gabi Bădălău a transmis un mesaj în care dă de înțeles că nu mai este nicio cale de împăcare cu Claudia Pătrășcanu. „Începutul are şi un sfârşit. Eu nu regret nimic. Sfârşit”, este mesajul postat de Gabi Bădălău pe una dintre rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu a fost dată afară cu cei doi copii

Cântăreața a plecat din vila în care locuia cu soțul și copiii în urmă cu mai multe săptămâni. Toți credeau că ea a părăsit locuința de bună voia, dar, conform declarațiilor făcute acum, se pare că Gabi Bădălău a decis să o dea afară.

„Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă […] Am fost dați afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție.' , a povestit artista la Antena Stars.

Se pare că artista locuiește acum la mama ei, doamna Domnica fiind foarte încântată de nepoței, Gabriel Mihail şi Nicolas. De altfel, Gabriel a fost înscris aici la grădiniţă, la grupa mijlocie.Ea a început un capitol nou, deși e în proces cu fostul sot. Vrea să obțină bani de la el.

FOTO: Facebook

Gabi Bădălău nu mai vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Ce mesaj a transmisGabi Bădălău nu mai vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Ce mesaj a transmis
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter