Gabriela Cristea și-a ieșit din minți la TV. Prezentatoarea nu a mai tăcut: ”Îmi jigniți inteligența”

Publicat pe

Luni seară, Gabriela Cristea și-a ieșit din minți la emisiunea pe care o moderează la Antena Stars. Vedeta nu a mai suportat să audă ce spun concurenții și le-a dat o replică total neașteptată.

După ce s-a întors din concediul de maternitate, Gabriela Cristea a început un nou proiect la Antena Stars. Prezentatoarea TV a asistat la o discuție mai aprinsă a concurenților de la 'Like a Star' și a fost nevoită să le atragă atenția acestora. Jignirile între concurenți au avansat, iar Gabriela Cristea a fost deranjată de situația din emisiunea pe care o moderează.

„Nu ar trebui să vă întreb ce înseamnă maniere şi reguli de bun simţ, serios. Chiar mi se pare că mă jigniţi şi îmi jigniţi inteligenţa. Mă faceţi să cred că nu sunteţi cei pe care îi credeam. Fără jigniri, fără violenţă verbală”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea e fericită că s-a întors în televiziune

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media.

Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme!

Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!', a declarat Gabriela Cristea.

Citește și: Dieta cu care Gabriela Cristea slăbește după ce a născut. Până acum a dat jos 14 kilograme

FOTO: Facebook

Gabriela Cristea și-a ieșit din minți la TV. Prezentatoarea nu a mai tăcut: 'Îmi jigniți inteligența'Gabriela Cristea și-a ieșit din minți la TV. Prezentatoarea nu a mai tăcut: 'Îmi jigniți inteligența'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter