Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu au făcut-o praf pe Viorica Dăncilă: ”Dacă aș fi în locul doamnei mi-aș mai da jos din machiaj…”

Publicat pe
Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu au făcut-o praf pe Viorica Dăncilă: 'Dacă aș fi în locul doamnei mi-aș mai da jos din machiaj…'Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu au făcut-o praf pe Viorica Dăncilă: 'Dacă aș fi în locul doamnei mi-aș mai da jos din machiaj…'

Se știe că Gabriel Cristea și Cristina Șișcanu au o relația foarte strânsă, așa că nu e de mirare că cele două gândesc la fel. Invitată acum ceva vreme în emisiunea online a prietenei sale, Gabriela Cristea a criticat look-ul Vioricăi Dăncilă, fără menajamente. Cele două au venit cu câteva sugestii pentru ca premierul să aibă ceva mai mult stil.

Gabriela Cristea este o mămică fericită alături de partenerul său, Tavi Clonda, ea aducând pe lume a doua fetiță a cuplului, Thea Iris Elena, în luna martie. Totuși, ca în cazul mai tuturor românilor, fericirea îi este afectată de neinspiratele decizii ale celor care conduc țara.

Gabriela Cristea, critică acidă la adresa Vioricăi Dăncilă

Invitată acum ceva vreme în emisiunea prietenei și finei sale, Cristina Șișcanu (nr. Cristina și soțul ei, Mădălin Ionescu sunt nașii de botez ai fetiței Gabrielei Cristea, Victoria), Gabriela Cristea a dat de pământ cu premierul României, Viorica Dăncilă.

Dar vedeta nu s-a oprit la observațiile de natură legislativă, criticând și vestimentația, machiajul și stilul blondei de la guvernare. În primul rând dacă aş fi în locul doamnei Dăncilă m-aş tunde şi aş scăpa de cocul ăla «perfect». Apoi mi-aş mai da jos din machiajul acela. Este prea mult chiar si pentru televiziune', a comentat Gabriela Cristea, gând la gând cu Cristina Șișcanu care a fost de aceeași părere.

'Politicienii de la guvernare spun că au elaborat legea indemnizaţiilor pentru mame după modelul din Austria. Ştiţi ca mă documentez! Ei bine, acolo mamele pot să lucreze cu jumătate de normă în concediul de creştere a copilului după trei luni, fără să piardă indemnizaţia, deci, despre ce vorbim? Ca să nu mai spun că, în cazul meu, se suprapun concediile, iar pentru al doilea copil încasez o sumă care n-are nicio legătura cu realitatea', a mai declarat Gabi la 'Cristina Șișcanu Show'.

Foto: VIVA!, Libertatea, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter