Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre naștere: „Nu stau să explic de ce nu am născut natural”

Publicat pe

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trec prin clipe unice de când fiul lor a venit pe lume. Soția prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani' a născut vineri seara, iar acum a făcut primele declarații și le-a dezvăluit urmăritorilor ei cum se simte, dar și când vor fi, ea și bebelușul, externați din spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinții unui băiețel superb, care a primit nota 10 la naștere. Soția prezentatorului de la „Neața cu Răzvan și Dani', matinalul de la Antena 1, a făcut primele declarații despre cum se simte, la două zile după ce a născut. Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană, însă nu a vrut să dezvăluie motivul pentru care nu a născut natural.

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre naștere: „Nu stau să explic de ce nu am născut natural'Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre naștere: „Nu stau să explic de ce nu am născut natural'

Pe de altă parte, soția lui Dani Oțil a mai spus că ea și bebelușul vor fi externați astăzi, lucru care o bucură enorm de mult. De asemenea, aceasta le-a mulțumit internauților pentru toate mesaje frumoase pe care i le-au trimis, spunând că nu se aștepta să fie chiar atât de multe.

Citește și: Olga Verbițchi, dată afară de la „Bravo, ai stil!'. Primele declarații:„A fost o cădere emoțională'

Citește și: De ce nu s-a mutat Cătălin Scărlătescu din România, după ce a văzut peste 50 de țări:„Am ajuns la concluzia că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, la un pas de a fi ucis, în închisoare:„Am fost victima unui complot. Voia să mă omoare'

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul:„Nu e vorba despre nicio operație estetică'

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre naștere

Gabriela Prisăcariu a făcut primele declarații după ce a născut. Soția lui dani oțil este foarte fericită că totul a decurs bine și că bebelușul este sănătos. Aceasta a oferit câteva detalii despre naștere prin intermediul Insta Story-urilor, pe Instagram.

Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele. Nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc puțin aici despre cum a decurs toată nașterea. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele, nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea.

Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos', a declarat Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, pe Instagram, despre naștere.

Dani Oțil, scrisoare pentru fiul său

Vizibil emoționat, la doar câteva ore de la nașterea copilului, Dani Oțil a făcut publică prima fotografie cu bebelușul în brațe la care a atașat o scrisoare emoționantă dedicată fiului lui.

„Dragul meu „Cârcel' sau „Mâini de bătrânel', nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040…dar tu! Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas…sună a versuri de manele. Jur. Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de c..a.

Când o să aflii de Spider-Man, Super Man, Bat Man… să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat‘, a scris Dani Oțil pe rețelele sociale.

.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter