Geanina Ilieș nu depășește niciodată 54 kg. O singură dată a pierdut controlul greutății: ”După ieșirea din Fermă, am luat cam 8-9 kg din cauză că mâncam foarte prost”/ INTERVIU

Publicat pe

Geanina Ilieș este una dintre norocoasele cu metabolism rapid, însă este foarte atentă la alimentație, mai ales în izolare. Vedeta ne-a spus ce gătește, ce nu lipsește niciodată din frigiderul său, cum se menține în formă, dar și despre unica perioadă din viața sa când a pierdut controlul kilogramelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată 'rutina' ta în această perioadă, cum îți derulezi viața zilnic între 'patru pereți'?

Cred că este foarte important să ne creăm o rutină și în perioada asta, așa că am încercat, încă de la început, să-mi organizez timpul și să fac diferite activități. Citesc mai mult, mă joc cu Patrick, fac gimnastică în living, curățenie generală și.. am grijă de mine, de ai mei. Îmi place să gătesc și acum am avut ocazia să mă mai dezvolt și în zona asta. Am început să fac live-uri pe conturile de socializare și să fiu mai aproape de cei care urmăresc emisiunea Gospodar fără pereche.

În acest caz, ce ai gătit în ultima vreme și ce alimente ai grijă să nu dispară din frigider?

Nu gătesc în fiecare zi, însă nu-mi lipsesc fructele și legumele. Am gătit de toate, de la supe și mâncăruri mai complicate, până la prăjituri. Pastele sunt specialitatea mea, în special carbonara.

Din ceea ce presupune ritualul de frumusețe, de la vopsit până la manichiură, ce ai fost nevoită să faci singură acasă și la ce nu te-ai descurcat?

Tot, în afară de vopsit. Tratamente faciale, tratamente pentru păr, peelinguri enzimatice la față, body scrub, manichiură, pedichiură. Când a fost cazul de make-up și coafat pentru anumite live-uri la TV și pe Instagram, am fost perfectă. Chiar nu este o problemă pentru mine, pentru că și înainte, când nu aveam timp, le faceam singură acasă.

Abdomenul tău se mentine plat chiar și în izolare, din ce vad pe Instagram. Firește, de când te știu ești dedicată sportului. Cât de mari sunt eforturile, totuși, de a păstra talia subțire în această perioadă și în ce constă? Adică… mănânci ceva din ce gătești?

Mănânc și din ce gătesc, sigur. Nu am făcut excese, dar recunosc că nici nu sunt vreo gurmandă. Fac exerciții în casă. Am început cu exerciții simple, de încălzire, apoi mi-am creat un program. E nevoie doar de puțină organizare.

Nu te-am văzut niciodată altfel decât 'ca trasă prin inel', cum spune o veche vorbă. Ai avut vreodată probleme cu greutatea, oscilații, dificultăți în a te menține slabă?

Cred că după ieșirea din Fermă. Am luat cam 8/9 kg din cauză că mâncam foarte prost și, în ultimele săptămâni, doar grâul pe care îl fierbeam. Când m-am întors, toată lumea îmi zicea că arăt perfect. Plecasem cu 49 kg, eram prea slabă. Însă, după 3/4 saptămâni, după fermă, am revenit la greutatea inițială. Dar azi încerc să mă mențin la 52/54 kg. Cred că e o greutate normală și nu-mi doresc să fiu mai slabă.

Foto: Pro Tv, Instagram

Geanina Ilieș nu depășește niciodată 54 kg. O singură dată a pierdut controlul greutății: 'După ieșirea din Fermă, am luat cam 8-9 kg din cauză că mâncam foarte prost'/ INTERVIUGeanina Ilieș nu depășește niciodată 54 kg. O singură dată a pierdut controlul greutății: 'După ieșirea din Fermă, am luat cam 8-9 kg din cauză că mâncam foarte prost'/ INTERVIU
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter