Gestul făcut de Alex Bodi, după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a chinuit-o 5 ore până a desfigurat-o

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a fost din nou bătută de Alex Bodi, însă de data asta chinul prin care a trecut a fost mai mare și cu urmări mult mai grave. Timp de 5 ore, afaceristul a torturat-o pe vedetă, iar acum el este de negăsit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Că au o relație cu năbădăi știe toată lumea, însă ce s-a întâmplat de data aceasta între orice limită. Bianca Drăgușanu a fost bătută și desfigurată de Alex Bodi, iar chinul a durat 5 ore pentru fosta soție a lui Victor Slav.

Ieri, vedeta a fost surprinsă în timp ce se dădea jos din bolidul de lux al afaceristului și abia se putea ține pe picioare. Mai mult, Bianca Drăgușanu avea ochiul vânăt, după ce a fost bătută cu bestialitate de Alex Bodi.

Deși nu este la prima agresiune fizică, vedeta s-a împăcat de nenumărate ori cu cel care o lovește la fiecare ceartă. De când s-a aflat de ultimul episod terifiant, Alex Bodi a dispărut brusc din social media și probabil va sta o perioadă retras, până când situația se va mai calma.

Afaceristul și-a șters contul de Instagram, iar pe Facebook nu mai este deloc activ. Cel mai probabil Alex Bodi a vrut să se ferească de valul de hate al fanilor Biancăi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de Alex Bodi. Vedeta s-a hotărât să povesteacă totul: „Așa arată o femeie iubită'

Gestul făcut de Alex Bodi, după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a chinuit-o 5 ore până a desfigurat-oGestul făcut de Alex Bodi, după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a chinuit-o 5 ore până a desfigurat-o

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi

Episoadele de violență nu sunt deloc străine în relația lor, iar vedeta a recunoscut de fiecare dată când a fost victima afaceristului. I-a înfipt furculița în mână, a bătut-o în repetate rânduri și a învinețit-o…

Dan Capatos, vecin al Biancăi Drăgușanu, a spus în repetate rânduri când vedeta era invitată în platou, că vecinii auzeau scandalul dintre ei doi și că acolo sigur era vorba și de bătaie.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată.
Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape!', a spus Bianca Drăgușanu, înainte ca în presă să apară imaginile cu ea desfigurată.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au rezistat doar o săptămână despărțiți! Adevărul despre ultima ceartă: „Suntem dependenți unul de celălalt”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter