Gina Pistol, despre relația cu Smiley și viitorul lor: ”Nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii!”

Publicat pe

Viața ei a fost una în care suișurile și coborâșurile și-au făcut loc deopotrivă, însă Gina Pistol trăiește acum cea mai fericită perioadă din viața ei. Îi merge șnur și-n viața profesională, și-n viața sentimentală, subiecte despre care a vorbit cu maximă sinceritate, în interviul de mai jos.

În ce măsură simți și resimți presiunea publicului și a celor din jur privind viața ta sentimentală?

Am învățat de-a lungul timpului că anumite lucruri trebuie să le ții pentru tine și oamenii dragi. Eu sunt un om deschis, nu mă ascund, însă există și mulți „consumatori de informație. Înțeleg curiozitatea publicului, dar prefer să țin o parte din viața mea doar pentru mine.

Bănuiesc că nu ești nici genul care spune un „nu' vehement căsătoriei și copiilor, nu?

Nu, nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii, dar consider că toate vor veni la momentul potrivit.

În urmă cu aproximativ o lună și jumătate, ai postat pe Instagram o fotografie – de tip trucaj, ce e drept – cu tine și cu Smiley. Care este povestea din spatele acestei imagini?

Cu siguranță era o poză trucată, chiar stângaci, pentru că așa am vrut eu să fie, iar textul completa imaginea. Eu am un umor mai ironic și îmi este greu să explic o glumă. Cei care mă cunosc și mă urmăresc au înțeles ce trebuiau să înțeleagă.

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

N-am cum să nu remarc faptul că imaginea a strâns aproximativ 60.000 de like-uri. Așadar, oamenii se bucură pentru voi…

Cred că am strâns toate aceste like-uri pentru că oamenii s-au bucurat de glumă.

În perioada aceea, apăruseră zvonurile că v-ați fi despărțit. Cât de mult te afectează zvonurile, în general?

Zvonurile nu mă mai afectează absolut deloc, am învățat să țin cont de asta de-a lungul vieții. Mă mai deranjează uneori când anumiți oameni mă subestimează și când se croiesc povești neadevărate, doar pentru a-mi forța mâna să ies cu declarații, să contracarez ceea ce scriu ei și este fals. Dar nu vor obține asta niciodată de la mine, pentru că am o maturitate și o inteligența emoțională. E mai bine să nu mă implic, căci viața mea este doar așa cum o știu eu și cum o știu oamenii de lângă mine.

Citește și: Elena Gheorghe și familia, pictorial EXCLUSIV în VIVA! de aprilie. Povestea nespusă a unei iubiri interzise

Citește și: Cum arăta Gina Pistol înainte de operațiile estetice și ce a pățit din cauza multiplelor intervenții

FOTO: Facebook

Gina Pistol, despre relația cu Smiley și viitorul lor: 'Nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii!'Gina Pistol, despre relația cu Smiley și viitorul lor: 'Nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii!'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter