Îl mai știi pe primul câștigător ”Dansez pentru tine”? Cum arată acum Florin Birică, cel care a învățat-o pe Andra să danseze

Publicat pe
Îl mai știi pe primul câștigător 'Dansez pentru tine'? Cum arată acum Florin Birică, cel care a învățat-o pe Andra să dansezeÎl mai știi pe primul câștigător 'Dansez pentru tine'? Cum arată acum Florin Birică, cel care a învățat-o pe Andra să danseze

În 2006, Andra reușea să câștige, alături de Florin Birică, marele premiu la 'Dansez pentru tine', însă după aceea, despre talentatul tânăr nu s-a mai auzit aproape nimic. Recent, Florin a revenit în atenția publicului printr-o apariție-surpriză pe scena 'Românii au talent'.

Sunt 13 ani de când Andra a câștigat primul sezon 'Dansez pentru tine', avându-l ca partener pe Florin Birică, alături de care a învins perechea Arsenie-Aliona Munteanu. Visul cel mare al tânărului era să-și cumpere, împreună cu iubita de la vremea aceea, alături de care locuia într-un centru de plasament, o garsonieră. Florin nu a rămas în lumina reflectoarelor după emisiunea-fenomen, preferând viața la Iași, unde cântă acum alături de corul Aletheia.

Cu ce se ocupă acum Florin Birică, primul câștigător 'Dansez pentru tine'

După 13 ani în care nu s-a mai auzit mare lucru despre el, Florin Birică a avut o apariție-surpriză în cadrul 'Românii au talent', unde a susținut un moment alături de colegii din Aletheia, în fața Andrei, membră a juriului.

'V-am văzut cu alţi ochi. Nu ştiu dacă v-a spus Florin, dar el a fost partenerul cu care am câştigat «Dansez pentru tine». Alături de el am învăţat să dansez. Ultima dată mi-ai spus că te-ai apucat să cochetezi cu muzica, dar nu m-am gândit că tu cânţi aşa frumos. Mă bucur că ţi-ai găsit locul într-un grup atât de talentat şi că faci treaba asta. Vă felicit pe toţi, a sunat foarte bine', a concluzionat Andra, vizibil emoționată.

Foto: PR, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter