Îl mai ții minte pe actorul care-l imita perfect pe Ion Iliescu? Cristian Grețcu a renunțat la divertisment pentru a deveni expert în vinuri

Publicat pe

Cristian Grețcu a făcut ani la rând senzație ca membru al grupului Divertis, imitându-l la perfecție pe Ion Iliescu. Datorită zâmbetului său emblematic, actorul a făcut carieră în divertisment, însă, în urmă cu circa trei ani, brusc, și-a schimbat meseria. Grețcu a renunțat la viața publică pentru a deveni expert în vinuri.

Cristian Grețcu a intrat în 1993 în grupul Divertis, bucurându-se ulterior de un succes nebun cu modul incredibil în care îl imita pe Ion Iliescu. Actorul a activat timp de circa 20 de ani în divertisment până când, în urmă cu câțiva ani, și-a schimbat complet meseria, renunțând la viața în lumina reflectoarelor pentru una mai discretă, dar nu mai puțin veselă: lumea vinului.

Cristian Grețcu a renunțat la actorie pentru a deveni somelier

Actorul care va împlini 60 de ani în luna aprilie a recunoscut că schimbarea majoră de carieră a venit ca urmare a faptului că activitatea artistică nu mai mergea conform așteptărilor.

'A fost așa: Divertis, după aceea, Distractis, după aceea, nimic. Adică a fost foarte subţire, cu un singur festival pe an, la Otopeni. Numai cu atât nu se face primăvară', a mărturisit cu sinceritate Cristian Grețcu pentru Adevărul, explicând totodată cum de a ales să se orienteze fix către știința (sau arta) vinului.

'Din perioada Divertis am fost în locuri care mi-au punctat, să zic aşa, evoluţia către asta. În momentul în care am văzut că nu mai merge cu chestia artistică, am făcut o şcoală de somelieri, cu un domn foarte drăguţ şi foarte priceput, pe care-l cheamă Sergiu Nedelea. Acolo mi-am definitivat noţiunile, conceptele, că practic nu mă vedeaţi stând cu talanga de gât să torn din sticle', a declarat fostul membru al grupului Divertis, care este specializat în motoare de mașini, conform facultății urmate.

Îl mai ții minte pe actorul care-l imita perfect pe Ion Iliescu? Cristian Grețcu a renunțat la divertisment pentru a deveni expert în vinuriÎl mai ții minte pe actorul care-l imita perfect pe Ion Iliescu? Cristian Grețcu a renunțat la divertisment pentru a deveni expert în vinuri

Foto: Hepta, arhiva VIVA!, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter