Îl mai ții minte pe excentricul Fizz? Cu ce se ocupă acum cântărețul care nu ieșea din casă fără blănuri

Publicat pe
Îl mai ții minte pe excentricul Fizz? Cu ce se ocupă acum cântărețul care nu ieșea din casă fără blănuriÎl mai ții minte pe excentricul Fizz? Cu ce se ocupă acum cântărețul care nu ieșea din casă fără blănuri

'Dacă nu Fizz, atunci cine?' Cu acest vers și-a făcut debutul în muzică Fizz, marcând anii 2000 prin imaginea sa excentrică și viața luxoasă. Însă pe cât de spectaculos a debutat, pe atât de brusc a dispărut din muzică și din viața publică. Iată cu ce s-a ocupat  în ultimii ani artistul care învârtea pe degete cele mai scumpe mașini și cele mai frumoase femei.

Aterizat în industria muzicală în 2004, Fizz s-a consacrat prin videoclipurile excentrice, din care nu lipseau celebrele sale blănuri purtate la bustul gol, mașinile puternice și femeile tunate. Părea că duce o viață de huzur și face excese financiare, că are la degetul mic cele mai frumoase femei și că este, în general, o adevărată fabrică de bani. Totuși, pe cât de fulgerător a luat cu asalt showbizul, pe atât de subit și definitiv și fără zgomot a dispărut din muzică și din viața publică.

Cu ce s-a ocupat Fizz în ultimii ani

Bogdan Croitoru, căci aceste este numele real al lui Fizz, a reîncercat o întoarcere în muzică în 2009 printr-o colaborare, culmea, cu Inna. Sub un alt pseudonim, Bob Taylor, artistul a lansat împreună cu Inna piesa house progressive 'Déjà vu', care s-a bucurat de un succes considerabil la vremea respectivă. Așa cum avea să anunțe câțiva ani mai târziu în emisiunea lui Cătălin Măruță, însă, muzica a fost doar un hobby pentru Bogdan Croitoru, preocuparea lui în 2014 fiind managementul agenţiei de fotomodele „Fizz Models International', precum și un mall online pe care intenționa să-l deschidă și de care nu s-a mai auzit apoi nimic.

Fizz, de la filme erotice la turnee de poker

Se pare că o vreme a fost implicat în afacerea mamei sale, Doina Croitoru, care conduce Serviciul de Salubritate București, dar singurul lucru vizibil despre Fizz în ultimii ani este că participă, cu oarecare succes, la turnee internaționale de Poker. De asemenea, a rămas la fel de pasionat de mașini. Dacă prin 2005 deținea, printre altele, un BMW Z4, un MiniCooper și un Porsche, acum conduce, se pare, un Lamborghini și un Bugatti.

'Am renuntat la filmele erotice (nr. Fizz a realizat în 2005 un film erotic cu buget de 50 000 de euro) , la modă, la muzică, la acțiunile clubului Bonsai, la numeroasele aventuri și am rămas fidel pasiunii mele pentru mașini și lux. Sunt două hobby-uri de care nu mă pot despărți', a declarat Fizz acum mulți ani, în momentul în care a renunțat la muzică.
Foto: Facebook, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter