Îl mai ții minte pe Gabriel Dorobanțu? Cum trăiește artistul la aproape 70 de ani și de ce nu s-a căsătorit niciodată. Motivul e neașteptat!

Publicat pe
Îl mai ții minte pe Gabriel Dorobanțu? Cum trăiește artistul la aproape 70 de ani și de ce nu s-a căsătorit niciodată. Motivul e neașteptat!Îl mai ții minte pe Gabriel Dorobanțu? Cum trăiește artistul la aproape 70 de ani și de ce nu s-a căsătorit niciodată. Motivul e neașteptat!

'Hai vino iar în gara noastră mică' este unul dintre cele mai cunoscute refrene, iar Gabriel Dorobanțu, unul dintre cei mai faimoși cântăreți ai noștri din vechea generație. De multă vreme, însă, artistul a intrat într-un con de umbră și nu se știe mai nimic de el. Un lucru e sigur: la aproape 70 de ani, a rămas tot burlac.

Dacă nu ai fredonat cel puțin o dată refrenul 'Hai vino iar în gara noastră mică', probabil vii de pe altă planetă. Gabriel Dorobanțu a făcut istorie cu această piesă, care va fi mereu actuală și care se ascultă încă la numeroase petreceri. Însă în timp ce piesa va fi mereu actuală, Gabriel Dorobanțu, la fel ca mulți alți artiști din vechea gardă, a dispărut de mult timp din lumina reflectoarelor.

Ce mai face Gabriel Dorobanțu și de ce nu s-a căsătorit niciodată

Sunt aproape 20 de ani de când Gabriel Dorobanțu a părăsit Bucureștiul, preferând să dea agitația capitalei pe liniștea provinciei. Artistul s-an= mutat în urmă cu 19 ani la munte, în comuna Cornu din Prahova, unde are o livadă cu meri și tiată liniștea de care are nevoie.

Cel mai misterios aspect al vieții lui Gabriel Dorobanțu a fost dintotdeauna viața amoroasă, căci nu s-a știut niciodată cu cine se iubește artistul.

'Nu mă mai cucereşte nimeni acum, pentru că sunt un burlac convins. Este bine, la un moment dat, să-ți porţi crucea şi aşa, pentru că poţi să priveşti şi să te amuzi de ceea ce păţesc cei care nu sunt burlaci. În tinereţe mi se parea senzaţional să te căsătoreşti şi să ai persoana iubită aproape, după ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap şi să faci ce vrei. Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor. O lume fără femei nu poate să arate bine, pentru că femeile sunt nişte copiliţe grozave, mai ales când sunt între ele. Când sunt însoţite de partenerii de viaţă devin mai importante şi mai grave. Şi nu-mi place!',a  declarat Gabriel Dorobanțu pentru Taifasuri.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter