Ileana Lazariuc, prima fotografie după anunțarea divorțului de Ion Ion Țiriac. N-ai zice că trece printr-o perioadă delicată. Bruneta e toată numai un zâmbet

Publicat pe
Ileana Lazariuc, prima fotografie după anunțarea divorțului de Ion Ion Țiriac. N-ai zice că trece printr-o perioadă delicată. Bruneta e toată numai un zâmbetIleana Lazariuc, prima fotografie după anunțarea divorțului de Ion Ion Țiriac. N-ai zice că trece printr-o perioadă delicată. Bruneta e toată numai un zâmbet

După ce a anunțat divorțul de Ion Ion Țiriac în urmă cu aproape o lună, Ileana Lazariuc nu a mai postat nicio fotografie pe contul său de Instagram, reducându-se la câteva Instastories din Dubai. Iată că bruneta a revenit în forță în online, cu o fotografie din care este evident ce bombă sexy e, dar și că a trecut cu bine peste delicatele momente.

După anunțarea divorțului de Ion Ion Țiriac, la începutul lunii octombrie, pentru a se ține cât mai departe de gura clevetitoare a lumii, Ileana Lazariuc a plecat în vacanță în Dubai cu prietenele ei. De atunci și până acum, contul său de Instagram a rămas mut, vedeta neadăungând nicio fotografie în feed, cu excepția unui story din Dubai.

Iată că Ileana a revenit în forță în online, cu o fotografie în care arată alături de prietenele ei și este mai sexy ca niciodată. Într-o rochie leopard print, accesorizată cu o geantă YSL, care costă lejer peste 1000 de auro, bruneta radiază, n-ai zice că traversează momente dificile. Însă de ajutor în această perioadă delicată e, cu siguranță, și faptul că are prietene apropiate, care o susțin.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, o iubire mai ceva ca-n telenovele

La fel de surprinzător ca divorțul a fost traseul iubirii lor, plin de răsturnări de situație, despărțiri și împăcări neașteptate. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil în anul 2002, povestea lor fiind de la început una intensă, cu scântei, îndeaproape urmărită de presă.

Legătura a durat câțiva ani, iar la un moment dat cei doi s-au despărțit, pentru ca fiul lui Ion Țiriac să facă în 2007 un gest total neașteptat: căsătoria cu Maria Marinescu. La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana, pe care a luat-o de nevastă în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au împreună doi copii, Alexandru (11 ani) și Nicholas, cu un an mai mic decât fratele lui.

Foto: Instagram

Citește și:

Adelina Pestrițu se lansează în afaceri împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea. Vor să facă bani cu produse de lux| EXCLUSIV

Lidia Buble a plâns pe scenă! Răzvan Simion e „vinovatul'…

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter