Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, replici savuroase, după ce au divorțat: ”Când tu ești centrul universului lui”

Publicat pe

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, replici savuroase, la ceva timp după divorț. Cei doi au fost împreună timp de 17 ani și au doi copii minunați. Au divorțat în mare secret, în anul 2017, fără ca cineva să știe motivul. Vestea că au divorțat, s-a aflat abia la doi ani distanță. Iată ce replici surprinzătoare există între cei doi, la câțiva ani de la despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS AICI!

Schimb de replici surprinzător între Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, la câțiva ani de la divorț. Cei doi au fost împreună timp de 17 ani și au doi copii minunați. Vestea divorțului i-a luat pe toți prin surprindere, căci nimeni nu se aștepta. Ileana și Ion Ion Țiriac au divorțat în anul 2017, însă au ținut totul secret. Doi ani mai târziu s-a aflat că nu mai sunt împreună.

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, replici savuroase, după ce au divorțat: 'Când tu ești centrul universului lui'Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, replici savuroase, după ce au divorțat: 'Când tu ești centrul universului lui'

Deși se părea că fiul milionarului Ion Țiriac și-ar fi refăcut viața cu Sorana Cîrstea, acesta și fosta lui soție păstrează o relație armonioasă. Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac sunt în legătură bună, ținând cont de replicile savuroase pe care și le lasă, în mediul online.

Citește și: Doar în telenovele mai vezi așa ceva! Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, 20 de ani de iubire cu năbădăi. După prima despărțire, el s-a căsătorit cu altă vedetă!

Citește și: FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Ileana Lazariuc în urmă cu 20 de ani, când i-a sucit mințile lui Ion Ion Țiriac. N-ai văzut femeie mai frumoasă!

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc: „Urmează. Important este să îmi termin divorțul'

Citește și: Drama prin care trece Sorina Guță. Tzanca Uraganu a dat vestea: 'Se zbate între viață și moarte'

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, schimb de replici savuros

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac au păstrat o relație frumoasă, armonioasă, așa cum se poate observa și din schimbul de replici de-a dreptul savuros, pe care l-au avut în mediul online. Cei doi i-au luat pe toți prin surprindere, după ce și-au lăsat câteva comentarii pe internet.

Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela', a scris Ileana Lazariuc, în dreptul unei fotografii, postate pe Instastory.

Replica lui Alexandru Ion Țiriac nu a întârziat să apară: 'Am vrut să prind apusul în părul tău'. Ileana Lazariuc i-a răspuns și ea, în dreptul fotografiei realizate pe vremea când erau împreună: „A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate'.

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac s-au iubit aproape 20 de ani

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac au fost împreună aproape 20 de ani. Cei doi au avut o relație de lungă durată, o căsnicie fericită, în urma căreia au rezultat și doi copii minunați. Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au format un cuplu din 2002, iar din relația lor au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter