Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas în cele mai bune relații după divorț. Mesajul care spune tot!

Publicat pe
Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas în cele mai bune relații după divorț. Mesajul care spune tot!Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas în cele mai bune relații după divorț. Mesajul care spune tot!

S-au speculat multe despre relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac în urma divorțului, dar un lucru e sigur: cei doi nu doar că țin legătura, dar se și distrează de minune împreună. O fotografie postată de Ileana pe Instagram a atras un dialog spumos între ea și fostul soț.

Nimeni nu se aștepta ca Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac să divorțeze, după o căsnicie de zece ani și o relație de aproape douăzeci. Dar iată că cei doi nu doar că au confirmat divorțul, dar separarea legală a avut loc, se pare, în urmă cu doi ani de zile.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas în cele mai bune relații. Mesajul care spune tot

De regulă, în urma unui divorț te aștepți ca cei doi să întrerupă orice legătură sau să aibă maxim o relație civilizată. Între Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac nu doar că nu e valabilă niciuna din aceste ipoteze, dar cei doi pare că au rămas prieteni în toată regula.

Cea mai recentă fotografie postată de Ileana pe Instagram a atras un dialog spumos între aceasta și fostul soț. Ileana apare în imaginea respectivă cu o valiză imensă, alături de mesajul 'girl’luggage for a weekend getaway',  imagine la care Ion Ion Țiriac nu s-a putut abține să nu comenteze amuzat: 'Minți total! În geanta aia aveai doar pantofii, hainele erau deja în mașină'. Răspunsul frumoasei brunete nu a întârziat să apară: 'Confunzi total! Erau patru genți la fel. În asta erau doar sacoșele de plajă și cremele tale și ale mele, pentru că nu mai aveai tu loc în valiza mea'.

Fiul magnatului Ion Țiriac are o fotografie identică cu aceeași geantă din anul 2017, deci cel mai probabil s-au fotografiat îna celași loc în urmă cu doi ani, iar Ileana abia acum a postat fotografia.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, o iubire mai ceva ca-n telenovele

La fel de surprinzător ca divorțul a fost traseul iubirii lor, plin de răsturnări de situație, despărțiri și împăcări neașteptate. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil în anul 2002, povestea lor fiind de la început una intensă, cu scântei, îndeaproape urmărită de presă.

Legătura a durat câțiva ani, iar la un moment dat cei doi s-au despărțit, pentru ca fiul lui Ion Țiriac să facă în 2007 un gest total neașteptat: căsătoria cu Maria Marinescu. La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana, pe care a luat-o de nevastă în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter