Ilinca Vandici a decis să spună tot. Vedeta de la Kanal D vorbește despre înșelat și depresia postnatală

Publicat pe

Ilinca Vandici se află în pauză cu filmările de la 'Bravo, ai stil', iar prezentatoarea TV a dat o veste neașteptată. Vedeta se apucă să filmeze videoclipuri pentru YouTube, unde va vorbi despre experiențele prin care a trecut până acum.

Ilinca Vandici a anunțat că în curând va posta pe YouTube, unde va povesti despre experiențele cu care s-a întâlnit până acum. Prezentatoarea TV de la Kanal D va vorbi despre înșelat, dar și despre depresia postnatală.

„Sunt în derulare cu un proiect de suflet, un proiect personal, care are legătură cu toate lucrurile prin care am trecut și care m-au transformat. Sunt chestiuni extrem de intime, pe care, în sfârșit, am curajul să le dezvălui tuturor celor care mă urmăresc. O să-mi lansez un canal de YouTube. Nu aș putea să îl numesc vlog, pentru că nu țin neapărat să fie o chestiune de rutină',  a declarat Ilinca Vandici pentru Libertatea.

Proiectul pe care vedeta îl începe este unul foarte interesant și cu siguranță lucrurile pe care le va povesti va ajuta și alți oameni. Ilinca Vandici își asumă tot ceea ce va vorbi, iar soțul ei este de acord cu decizia sa.

Despre întâmplări și de situații în care am fost pusă și prin care am trecut, despre care nu am discutat niciodată la televizor sau în presă, situații grele, dureroase. Postura femeii înșelate, depresia postnatală. Nu pot să dezvălui chiar tot ce se va întâmpla acolo, sunt subiecte grele, din punctul meu de vedere. E vorba despre experiențele pe care le-am trăit de-a lungul timpului și despre care nu am vorbit, fie că ne referim la viața amoroasă, fie că ne referim la viața profesională, sunt lucruri care mi s-au întâmplat, pe care nu le-am spus și care cred că este cazul să iasă la iveală. Nu dau nume, nu e ca un fel de jurnal contra cuiva, este pur și simplu o mărturisire cât se poate de sinceră din partea mea pentru cei care mă privesc. De ce? Pentru că sper să pot să ajut prin experiența mea și prin sfaturile pe care le-aș putea oferi pe cineva care nu știe să gestioneze o astfel de situație',  a mai spus vedeta.

FOTO: Facebook

Ilinca Vandici a decis să spună tot. Vedeta de la Kanal D vorbește despre înșelat și depresia postnatalăIlinca Vandici a decis să spună tot. Vedeta de la Kanal D vorbește despre înșelat și depresia postnatală
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter