Imagini de colecție. Cum arăta Neti Sandu la 18 ani: avea exact aceeași tunsoare ca acum!

Publicat pe

Neti Sandu ne ține la curent cu horoscopul de peste 20 de ani și, în tot acest timp, inconfundabila sa tunsoare a rămas neschimbată. Cu adevărat remarcabil este că vedeta a preferat dintotdeauna părul brunet, tuns scurt, cu breton drept, așa cum indică o fotografie de-a sa din tinerețe, unde o vei recunoaște imediat.

E vedetă de 25 de ani, dar în același timp este una dintre cele mai discrete persoane publice. Ne spune în fiecare dimineață la Pro TV ce ne-au pregătit astrele, iar inconfundabila sa tunsoare, celebrul bob brunet, este neschimbat de la începutul carierei.

Neti Sandu are aceeași coafură din tinerețe

Spectaculos este, însă, nu faptul că vedeta ajunsă la 61 de ani are aceeași coafură de la începuturile Pro TV, ci faptul că are această coafură dintotdeauna. Cel puțin așa dovedește o fotografie din tinerețea lui Neti, unde întâlnim celebra sa coafură, cu mici variațiuni pe temă. La 18 ani, ce-i drept, încă nu descoperise bobul, dar bretonul drept și părul brunet erau deja marcă înregistrată.

Neti Sandu nu vrea să-și corecteze ridurile

Neti Sandu se amuză și azi că oamenii nu o cred când spune că nu poartă perucă și, la 61 de ani, este împăcată cu trecerea timpului, nefiind adepta operațiilor estetice.

'Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri, dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea de depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită. Nu sunt pentru alte modificări, pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit. (…) Eu mă accept așa cum sunt, dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu. Nu contează, important e că eu nu simt nevoia să schimb nimic la mine', a declarat pentru VIVA! Neti Sandu.

Imagini de colecție. Cum arăta Neti Sandu la 18 ani: avea exact aceeași tunsoare ca acum!Imagini de colecție. Cum arăta Neti Sandu la 18 ani: avea exact aceeași tunsoare ca acum!

Foto: Facebook, Adevărul

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter