Imagini din perioada în care Anda Adam și Victor Slav formau un cuplu. În 2007 tocmai se mutaseră împreună

Publicat pe
Imagini din perioada în care Anda Adam și Victor Slav formau un cuplu. În 2007 tocmai se mutaseră împreunăImagini din perioada în care Anda Adam și Victor Slav formau un cuplu. În 2007 tocmai se mutaseră împreună

Au luat-o pe drumuri separate și fiecare și-a făcut propria familie. Atâta timp a trecut de când s-au despărțit, încât aproape s-a uitat că Anda Adam și Victor Slav au fost împreună șase ani. Și-au spus adio în 2012, dar arhiva VIVA! nu uită niciodată. Iată imaginile surprinse de noi pe vremea când cei doi erau un cuplu și tocmai se mutaseră împreună.

'Fostele iubiri, simple amintiri', spune un cântec, iar amintiri se regăsesc cu duiumul în impresionanta arhivă VIVA!. Așa cum este cazul la Anda Adam și Victor Slav. Cei doi și-au spus adio cu mulți ani în urmă, în 2012, după o relație de șase ani, fiecare dintre ei întemeindu-și ulterior o familie și devenind părinte. În 2007, însă, cei doi trăiau o poveste de dragoste aflată la început și tocmai se mutaseră împreună atunci când au acceptat propunerea revistei de a face o ședință foto de cuplu.

Anda avea mare succes pe vremea aceea cu hiturile sale (precum 'Ajutor' sau 'Selecta' feat Alex Velea), iar Victor era băiatul sexy de la Meteo, deși trebuie să recunoaștem, privind fotografiile, că era ceva mai 'pufos' în 2007.

Cum s-au cunoscut Anda Adam și Victor Slav

Deși ambii făceau parte din showbiz, cei doi nu s-au întâlnit nici măcar întâmplător până în 2006, când au participat la 'Dansez pentru tine', unde au fost rivali. 'Eu am invitat-o pe Anda la o cafea după ce a fost eliminată din concurs. Era foarte tristă, obosită și accidentată, iar eu am simțit pur și simplu că vreau să o susțin și să-i fiu aproape', a declarat Victor Slav pentru VIVA!

'Avem reacții identice,ne gândim la același lucru în același timp sau ne trezim că spunem aceleași lucruri în același timp. Iar asta se întâmplă în 80% din timpul pe care îl petrecem împreună. Avem aceleași gusturi la mâncare, la filme, la haine șă ne place aceeași muzică', declara și Anda.

După despărțirea din 2012, conform comunicatului de presă pe care l-au dat publicității, au rămas în relații de prietenie. Anda Adam a cunoscut din nou iubirea alături de Sorin Andrei Nicolescu, cu care are și o fetiță, Evelin, născută tot în 2015. Victor Slav și-a refăcut viața alături de Bianca Drăgușanu, de care s-a despărțit anul trecut. Cei doi au împreună o fetiță, Sofia, de doi ani. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter