Imagini incediare cu iubita lui Liviu Vârciu la malul mării! Femeia e o bombă sexy, nu-i de mirare că acesta a vrut-o înapoi

Publicat pe
Imagini incediare cu iubita lui Liviu Vârciu la malul mării! Femeia e o bombă sexy, nu-i de mirare că acesta a vrut-o înapoiImagini incediare cu iubita lui Liviu Vârciu la malul mării! Femeia e o bombă sexy, nu-i de mirare că acesta a vrut-o înapoi

După ce anul trecut s-au despărțit, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis în această primăvară să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste, din care a rezultat o frumusețe de fetiță. Este de înțeles că Liviu nu a putut sta departe de brunetă, căci aceasta este o bombă sexy în toată regula. Prezentatorul s-a lăudat pe Instagram cu aleasa lui.

Când părea că povestea lor de dragoste este de domeniul trecutului, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis să mai dea o șansă relației. Cei doi, părinții unei fetițe de aproape doi ani, s-au despărțit anul trecut și nimeni nu credea că se vor mai împăca vreodată. Iată că în primăvara acestui an Liviu și Anda au decis că e vremea să se iubească din nou, iar acum se comportă ca o familie în toată regula.

Cine este Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu

Aflat zilele acestea la filmări la mare, pentru emisiunea 'Nea Mărin', Liviu Vârciu s-a lăudat cu familia lui frumoasă, postând pe Instagram o fotografie unde apare alături de Anca Călin și de fetița lor, Anastasia. Pe lângă tabloul de familie, nu putem să nu remarcăm cât de bine arată iubita lui Vârciu, de profesie contabil, la aproape 30 de ani. Nu este de mirare că prezentatorul nu a putut sta departe de frumoasa brunetă, care este o adevărată bombă sexy în costum de baie.

'Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi', a declarat Anda Călin, potrivit spynews.ro, despre relația cu Liviu Vârciu, care a declarat recent că își mai dorește un copil cu aceasta.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce soră blondă și sexy are Mario Fresh! Artistul este foarte mândru de ea

Sexy-asistenta de la 'Neatza' Ramona Olaru, prima declarație după ce s-a aflat că divorțează: 'Nu îl iert…'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter