În plină pandemie, Ilie Năstase face planuri pentru căsătoria cu Ioana Simion: ”Vreau să fac nunta cât mai repede, să scăpăm de acest virus”

Publicat pe

După izbucnirea pandemiei de coronavirus în România, Ilie Năstase a decis să se retragă la mare, la Mamaia, acolo unde deține un apartament de lux. Fostul sportiv nu stă, însă, degeaba nici în izolare. Împreună cu aleasa sa, Ioana Simion, acesta face planuri de nuntă, după ce anul trecut a anulat marele eveniment, ce trebuia inițial să aibă loc în vara lui 2019.

Ilie Năstase se află în autoizolare la mare, în stațiunea Mamaia, unde deține un apartament de lux într-un complex aflat chiar pe malul mării. Cu toate că stă toată ziua în casă respectând cu strictețe măsurile impuse de autorități, fostul tenismen pune țara la cale din autoizolare.

Ilie Năstase planifică nunta cu Ioana Simion din autoizolare

Ilie Năstase pune la punct detaliile organizatorice legate de nunta cu Ioana Simion, evenimnet care, după cum se pare, va avea loc, într-un final.

'Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus', a declarat Ilie Năstase pentru Cancan.

Ilie Năstase și Ioana Simion aveau de gând să facă nunta inițial în 2019, dar au decis să amâne

După ce au avut cununia civilă în luna aprilie 2019, Ilie Năstase și Ioana Simion urmau să se căsătorească pe 17 august, însă fostul tenismen a dat vestea la care nu se aștepta nimeni: nunta nu va mai avea loc. În vreme ce mulți s-au grăbit să pună brusca schimbare de plan pe seama unor probleme în cuplu, vehiculându-se chiar și ipoteza infidelității, soția lui Nasty, cu 30 de ani mai tânără ca acesta, a venit cu noi precizări la vremea respectivă, subliniind că ea a fost, de fapt, cea cu ideea amânării nunții.

'Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (…) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât', a declarat Ioana Simion pentru Antena Stars.

În plină pandemie, Ilie Năstase face planuri pentru căsătoria cu Ioana Simion: 'Vreau să fac nunta cât mai repede, să scăpăm de acest virus'În plină pandemie, Ilie Năstase face planuri pentru căsătoria cu Ioana Simion: 'Vreau să fac nunta cât mai repede, să scăpăm de acest virus'

Foto: Facebook

Citește și: Lidia Buble se află în izolare de o lună și nu s-a plictisit deloc: 'Am gătit îmbrăcată în rochia mea preferată și m-am încălțat cu cele mai înalte tocuri'


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter