Înainte de a muri, Edith Gonzalez i-a scris o scrisoare emoționantă fiicei sale: ”Te iubesc, micuțo”

Publicat pe

Vestea că Edith Gonzalez a murit a fost un șoc pentru toată lumea. Celebra actriță suferea de cancer, iar din păcate, boala a răpus-o. Edith Gonzalez avea o fetiță în vârstă de 15 ani, iar micuța suferă enorm după moartea mamei sale.

Înainte cu puțin timp ca Edith Gonzalez să moară, aceasta a scris o scrisoare emoționantă pentru fiica ei, Constanza. Cele două aveau o relație foarte bună, iar actrița considera că fata ei este miracolul vieții sale.

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața.

Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo', a scris Edith Gonzalez pentru fiica ei, în urmă cu scurt timp. â

Cum a aflat fiica ei că a murit

Fiica vedetei se afla la colegiu în momentul în care mama sa s-a stins din viață, potrivit debate.com.mx. Conform aceleiași surse, televiziunea națională s-a abținut să difuzeze știrea despre decesul vedetei până în momentul în care rudele familiei au ajuns la școala unde învăța Constanza.

Pe 13 iunie, Edith Gonzalez a murit. Celebra actrita avea 54 de ani, iar in anul 2016 a fost diagnosticata cu cancer de col uterin. In anul 2018, regretata actrita anuntase ca se vindecase de aceasta boala teribila.

În ciuda tuturor eforturilor, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat și în urma cărora a ramas fara par, cancerul a învins-o.

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro