Incredibil cum arată Silvia Dumitrescu la 60 de ani. A slăbit 25 de kilograme și poartă fuste mini!

Publicat pe
Incredibil cum arată Silvia Dumitrescu la 60 de ani. A slăbit 25 de kilograme și poartă fuste mini!Incredibil cum arată Silvia Dumitrescu la 60 de ani. A slăbit 25 de kilograme și poartă fuste mini!

După o lungă perioadă de absență, Silvia Dumitrescu, una dintre artistele reprezentative ale generației de aur, a revenit. Și nu oricum, ci cu 25 de kilograme mai slabă și în fustă mini. Iată cum arată la 60 de ani una din cele mai cool cântărețe din anii 90 și cum a reușit să dea jos atâtea kilograme.

Prezentă în emisiunea Corinei Chiriac de la Național TV, 'Opriți timpul', Silvia Dumitrescu a fost o apariție de-a dreptul surprinzătoare. La 59 de ani, cea mai rebelă cântăreață a anilor 90 a făcut senzație cu tonusul și silueta sa. Silvia a apărut în fustă mini și cu 25 de kilograme mai slabă, după ce a renunțat, din motive medicale, la grăsimi. Cântăreața luase proporții, dar doar după ce medicii i-au atras atenția asupra sănătății s-a decis să treacă la un stil de viață sănătos în urma căruia, automat, s-a ales și cu o siluetă mult mai suplă.

Cum a slăbit Silvia Dumitrescu 25 de kilograme. A ajuns să poarte fuste mini

'Am fost la medic şi mi s-a spus că am colesterolul mare. Prin urmare, trebuie să renunţ la grăsimi. De atunci am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm', a declarat Silvia Dumitrescu.

După ce a renunțat la prăjeli, Silvia Dumitrescu a continuat să mănânce absolut tot ce-și dorește, dar la ore fixe. Micul dejun la ora 10:00, prânzul la 14:30, iar cina la 19:00. Vara trecută, când reușise să dea jos circa 15 kilograme, artista recunoștea că deși a renunțat la dulciuri, plăcintele rămân slăbiciunea ei, dar consumate în cantități moderate. De asemenea, a dezvăluit că acum bea cafeaua amară și, în ciuda faptului că nu ajunge la sala de fitness, face circa 10 000 de pași pe zi.

Foto: Facebook

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter