INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: "Sunt partener alături de..." / EXCLUSIV

Publicat pe

Inna s-a bucurat de un succes răsunător la debut, mai ales pe plan internațional. Totul a fost neașteptat, iar vedeta ne-a spus cum a reușit să gestioneze succesul la acel moment și cât de mult i s-a schimbat viața. Ne-a vorbit despre dezamăgiri, proiecte, viața în afară și situația financiară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care este prima amintire legată de muzică?

Cântam cu mama și bunica mea, mergeam cu ele la biserică și cântam în corul bisericii. Plus că eu așa am crescut, înconjurată de muzică la tot pasul.

INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: "Sunt partener alături de..." / EXCLUSIVINNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: "Sunt partener alături de..." / EXCLUSIV

INNA: „Îmi venea să renunț adesea”

Chiar, ai fost vreodată dezamăgită, pe plan artistic, înainte de acel debut fulminant de care- și amintește toată lumea?

Da, cu siguranță. Și, cum spuneam, îmi venea să renunț adesea. Dar am avut alături oameni care au crezut în mine și m-au susținut, și mi-au dat încredere că se poate și că locul meu este pe scenă și să aduc fericire în viețile oamenilor, cum îmi place mie să spun.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric:”Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Inna și Deliric, gesturi tandre, în public.Cei doi îndrăgostiți sunt nedespărțiți

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere'. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Daria Radionova, după ce a aflat că Alex Bodi o sună din arest pe Bianca Drăgușanu

Ulterior, a fost vreun moment când te-ai simțit poate depășită, copleșită, în fața acestui succes venit, practic, peste noapte?

Au fost momente grele, nu puține, mai ales că succesul a venit pe neașteptate și m-a prins nepregătită. Dar am muncit și am continuat să îmi văd de drum.

Cât de grele au fost primele luni petrecute departe de România, atunci când ai început să ai succes pe plan interna ional?

A fost greu pentru că totul era nou, trăiam experiențe cu care nu  eram obișnuită, pentru care nu eram pregătită, eram departe de prieteni, de familie.

INNA: „Nu mă consider o femeie bogată”

Te consideri o femeie bogată, financiar vorbind? Nu-mi spune că banii nu contează!

Nu mă consider o femeie bogată, mă consider o femeie care își permite să trăiască așa cum își dorește.

Dincolo de faptul că ești artist, ești și business woman. În ce afaceri ai investit?

Global Records, casa de discuri la care sunt și eu partener alături de managerul meu, Ștefan Lucian.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter