Însărcinată în 7 luni, Lili Sandu e speriată de nașterea naturală: "Tot ce este legat de copilul meu, acum, reprezintă cea mai mare teamă a mea" / EXCLUSIV

Publicat pe

La 40 de ani i s-a îndeplinit cel mai mare vis: a rămas însărcinată! Lili Sandu a făcut publică vestea în perioada sărbătorilor de iarnă, iar primele șapte luni de sarcină au trecut imediat, astfel că vedeta mai are puțin și își va ține bebelușul în brațe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Până atunci, însă, vă invităm să o cunoașteți mai bine pe Lili, nu de alta, dar în ultimii ani a stat destul de retrasă. Cum gândește și ce simte o femeie care va cunoaște, pentru prima dată, sentimentul matern? Iată!

Care e cea mai mare teamă a ta?

Tot ce este legat de copilul meu, acum, reprezintă cea mai mare teamă a mea.

Care este ideea ta despre fericire?

Fericirea se găsește în lucrurile simple. Pe mine asta mă face fericită, simplitatea.

Care este cel mai mare regret pe care îl ai?

Că nu am fost alături de tatăl meu atunci când l-am pierdut.

Când și unde te-ai simțit cea mai fericită?

Momentul în care am aflat că sunt însărcinată a fost unul magic.

Pentru ce greșeală ai cea mai mare toleranță?

Hmmm, depinde foarte mult de situație. Am învățat, de-a lungul anilor, să îmi dezvolt și latura asta de a tolera și de a reuși să trec chiar și peste un înșelat, dacă a fost făcut cu cap, cât de cât. Dar, clar, exclus cu cineva dintre cunoștințele mele.

Ce ți se pare a fi culmea durerii?

Nașterea naturală cred că este prima pe listă.

Care este starea ta de spirit actuală?

Mă simt împlinită.

Însărcinată în 7 luni, Lili Sandu e speriată de nașterea naturală: "Tot ce este legat de copilul meu, acum, reprezintă cea mai mare teamă a mea" / EXCLUSIVÎnsărcinată în 7 luni, Lili Sandu e speriată de nașterea naturală: "Tot ce este legat de copilul meu, acum, reprezintă cea mai mare teamă a mea" / EXCLUSIV

Citește și:

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter