Ioana Filimon a fost eliminată de la Ferma. Cătălin Zmărândescu intră în competiție

Publicat pe

Geanina Ilieș a trimis-o acasă pe campioana duelurilor, Ioana Filimon. Miss România a părăsit aseară competiția și a plâns de nervi pentru că a pierdut duelul în fața Geaninei Ilieș. Surpriză pentru concurenți și telespectatori, Cătălin Zmărândescu intră în competiție.

Ambiție, dorință și femei puternice asta s-a văzut aseară în arena de duel. Telespectatorii și concurenții de pe margine au savurat un duel cu femei frumoase care au demonstrat că sunt în stare să mute și muntii din loc.

Lupta dintre Ioana Filimon și Geanina Ilieș va fi povestită mult timp de acum încolo, fiind declarată de către concurenți ca cel mai greu și mai spectaculos duel de până acum. Au spart lemne cu toporul, au taiat cu fierăstrăul și au bătut cuie de parcă asta ar fi făcut zilnic.

Regina duelurilor, Ioana nu a mai reușit să găsească resurse pentru a trece si peste ce de-al patrulea duel de eliminare. Miss Romania a reușit să stea în fermă 10 săptămâni.

Cătălin Zmărândescu, noul concurent la Ferma

Sâptămâna viitoare, un nou concurent le va calca pragul celor din fermă. Luptatorul Cătălin Zmărândescu e pregătit să lupte și el pentru marele premiu de 50.000 mii de euro pus în joc. Concurenții de la Ferma au rămas fără cuvinte atunci când l-au văzut că luptătorul intră în competiție alături de el. 

Citește și: FERMA 2019. Pastramă a dus-o pe Brigitte la biserică și i-a jurat credință. Totuşi, mai iubeşte încă o femeie

Citește și: Diana Belbiță și Marius Crăciun, sex la Ferma! Camerele video i-au surprins

FOTO: PR

Ioana Filimon a fost eliminată de la Ferma. Cătălin Zmărândescu intră în competițieIoana Filimon a fost eliminată de la Ferma. Cătălin Zmărândescu intră în competiție

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter