Ioana Ginghină a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut după divorțul de Alexandru Papadopol

Publicat pe

Ioana Ginghină este pregătită să înceapă o viață nouă după divorțul de Alexandru Papadopol. Vedeta a ajuns pe mâna medicului estetician și și-a făcut prima intervenție estetică. 

După ce a pus punct unei căsnicii de aproximativ 12 ani, actrița vrea să-și schimbe complet viața, mai ales că în viața lui Alexandru Papadopol există deja o altă femeie. În ultima perioadă, Ioana Ginghină a slăbit enorm și face multe sacrificii să arate impecabil. Astăzi, fosta soție a lui Papi a luat o decizie neașteptată și a călcat pragul cabinetului medicului estetician.

Ioana Ginghină, în vârstă de 41 de ani, nu avea nicio intervenție estetică, iar acum actrița a decis că este momentul să apeleze la botox. Cel mai probabil, fosta soție a lui Alexandru Papadopol a vrut să scape de riduri și să aibă pielea mai întinsă și mai luminoasă.

'Abia aștept sa va povestesc despre prima mea experiența cu botox', a scris Ioana Ginghină pe una dintre rețelele de socializare

După această intervenție estetică, fanii vedetei au dezbătut această decizie a vedetei, însă aceasta le-a răspuns. 'Ești frumoasă naturală, de ce vrei să te urâțești?', a întrebat-o un fan pe Ioana, iar răspunsul ei a venit imediat: 'Dar nu mă urâțesc. Sunt la fel. Și nici nu am de gând sa schimb ceva. (…) Botoxul este înțeles greșit. Nu schimb nimic, nu măresc nimic, doar imobilizez ușor niște muschi'.

Ioana Ginghină a avut foarte mare încredere în medicul estetician. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar imaginea a ajuns pe Internet. Vedeta este toată un zâmbet lângă doctorul său.

Cum a încercat Ioana Ginghină să-și salveze căsnicia cu Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină susține că a încercat să fie femeia perfectă pentru soțul ei. A început să gătească mai des, să fie mult mai sexy și chiar să se ocupe ea de toate treburile sau problemele, pentru ca Alexandru Papadopol să aibă timp de muncă sau să fie mai relaxat.

'Încercările au constat în a fi ceea ce credeam eu că este femeia perfectă. Am început să fac mai multă mâncare, să fiu mai sexy. Eu oricum sunt extrem de atentă la cum stau prin casă și am tot soiul de… Adică, cine mă cunoaște știe dinainte că eu, așa…

Dar eram mai atentă de cum arăt prin casă, nu știu cum să zic. Eram mai zâmbitoare, dacă erau probleme, nu mai conta. De asta m-am consumat atât de mult. Când veneam acasă, era o chestie d-asta, în stomac: ‘Hai că poți și astăzi, Ioana!’ Eram un zâmbet toată, o floare, o rază de soare.

Eram foarte atentă la exterior, nu la interior. Primeam, în schimb, aceleași texte, același comportament, poate chiar din ce în ce mai rău. Eu atunci mi-am propus să treacă Crăciunul și Revelionul, pentru Ruxi, să trecem de sărbători. Până atunci am zis să fac tot ce pot.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, prima întâlnire după divorţ. Cum decurge relaţia dintre Ruxi şi tatăl ei: „Suferă amândoi!’

Cam astea au fost încercările, că altceva nu aveam ce să fac. Eu oricum îl înțelegeam, adică la noi nu exista ‘unde te duci, ce faci, cât stai, unde stai’, aici nu aveam ce să corectez. Nu am avut niciodată problema asta vizavi de program. Culmea, acum am, când sunt fosta soție, dar pentru copil.

Atunci eram ‘eu trebuie să fac, lasă, nu contează, le fac eu pe toate’. Și cumva asta a fost partea unde am încercat să corectez. Când am văzut că nu merge și feedback-ul este din ce în ce mai rău, atunci am început să spun că mă doare și pe mine’, a mărturisit Ioana Ginghină, în exclusivitate, la Interviurile VIVA!

FOTO: Instagram

Ioana Ginghină a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut după divorțul de Alexandru PapadopolIoana Ginghină a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut după divorțul de Alexandru Papadopol

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter