Ioana Picoș divorțează după cinci ani de căsnicie. Actrița a cerut divorțul la Judecătorie

Publicat pe

Încă un divorț răsunător în showbiz-ul românesc. Ioana Picoș divorțează de bărbatul cu care a fost căsătorită timp de cinci ani. Actrița a cerut desfacerea căsătoriei la Judecătorie. Ioana Picoș a devenit mamă în urmă cu doi ani, chiar atunci când se împlineau trei ani de mariaj.

Cu siguranță vă mai aminți de Ioana Picoș, actrița care a jucat în serialul 'La bloc', dar și în telenovelele românești 'Iubire și onoare' și 'Narcisa: iubiri nelegiuite'. Toată lumea credea că totul este lapte și miere în căsnicia ei, însă se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

După cinci ani de căsnicie, Ioana Picoș a cerut divorțul de tatăl copiilor ei. Vedeta a cerut desfacerea căsătoriei la Judecătorie, fiind vorba de doi minori. Ioana Picoș și Mihai Valentin au decis să se despartă, iar fiecare să o ia pe drumul său, potrivit Cancan.

La 31 de ani, Ioana Picoș a devenit mamă de gemeni și a fost cel mai frumos moment din viața ei. Micuții s-au născut chiar în ziua în care actrița și soțul ei împlineau trei ani de căsnicie. Cei doi băieței ai vedetei au primit numele de Ioan și Sava.

I-a zis DA la doar trei săptămâni după ce s-au cunoscut

Ioana Picoș l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru în anul 2014, la începutul primăverii, iar după doar trei săptămâni actrița a acceptat să-i fie soție. „La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae', a mărturisit Ioana Picoș în urmă cu ceva timp.

Pe data de 18 septembrie 2014, Ioana Picoș și Mihai Făgădaru s-au căsătorit civil, iar peste trei zile a avut loc și cununia religioasă.

FOTO: Facebook

Ioana Picoș divorțează după cinci ani de căsnicie. Actrița a cerut divorțul la JudecătorieIoana Picoș divorțează după cinci ani de căsnicie. Actrița a cerut divorțul la Judecătorie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter