Ioana vrea divorț, iar Ilie Năstase speră la împăcare. Soția fostului tenismen, primele declarații despre despărțire: ”Am stat de vorbă o oră cu pereții”

Publicat pe

Ioana Năstase confirmă divorțul de Ilie, după ce zilele trecute a apărut această informație în presă. Actuala soție a fostului tenismen a făcut primele declarații despre separare, dar și despre motivele care au dus la această ruptură.

Ioana și Ilie Năstase divorțează și nu mai există nicio cale de împăcare. Femeia este hotărâtă și vrea să pună punct mariajului, după doar un an de la cununia civilă. Ioana Năstase este sigură pe decizia pe care a luat-o și nu vrea să dea înapoi.

'Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț', a declarat Ioana Năstase într-o emisiune TV.

Dacă în urmă cu două săptămâni, Ilie Năstase vorbea despre nuntă, iată că soția lui i-a dat planurile peste cap.

Ioana Năstase, despre motivele divorțului de fostul tenismen

Ilie Năstase și soția sa s-au întâlnit recent pentru a mai discuta, însă nu au ajuns la un numitor comun. Ioana a povestit că a încercat să poarte o conversație cu el, dar acesta nu a luat-o deloc în seamă.

Soția fostului tenismen se gândește că acesta ar avea traume din relațiile anterioare, iar asta i-a afectat comportamentul în căsnicia lor.

'Ultima oară ne-am intâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume', a precizat constănțeanca. 

Ioana Năstase a fost întrebată dacă soțul ei este agresiv verbal, așa cum s-a scris în presă în urmă cu câteva zile, însă nu a vrut să spună prea multe și nici să-l denigreze pe Ilie Năstase.

'Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea', a mai mărturisit Ioana Năstase.

Ilie Năstase speră la o împăcare cu Ioana

Ioana Năstase este foarte hotărâtă să divorțeze de fostul tenismen, ba chiar s-a interesat și despre actele de divorț. Ilie Năstase își dorește împăcarea, însă soția lui nici nu vrea să mai audă de așa ceva. Se pare că sentimentele dintre ei nu sunt atât de puternice, iar din iubire a rămas numai respesctul.

'El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat', a concluzionat Ioana, încă soția lui Ilie Năstase. 

Citește și: Ioana și Ilie Năstase divorțează după un an de căsnicie. Soția fostului tenismen nu mai poate suporta violența verbală

FOTO: Facebook

Ioana vrea divorț, iar Ilie Năstase speră la împăcare. Soția fostului tenismen, primele declarații despre despărțire: 'Am stat de vorbă o oră cu pereții'Ioana vrea divorț, iar Ilie Năstase speră la împăcare. Soția fostului tenismen, primele declarații despre despărțire: 'Am stat de vorbă o oră cu pereții'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter