Ipostază rară! Grasu XXL, cum nu l-ai mai văzut niciodată: prima poza cu fetița lui și a Laurei Andreșan

Publicat pe
Ipostază rară! Grasu XXL, cum nu l-ai mai văzut niciodată: prima poza cu fetița lui și a Laurei AndreșanIpostază rară! Grasu XXL, cum nu l-ai mai văzut niciodată: prima poza cu fetița lui și a Laurei Andreșan

Laura Andreșan i-a dăruit lui Grasu XXL o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu aproximativ o lună, iar de atunci viața lor s-a schimbat definitiv. Deși teribil de discret cu viața personală, rapperul nu s-a putut abține să nu facă o fotografie adorabilă cu fetița lui. Fotograful a fost Laura.

După ce în urmă cu o lună Laura Andreșan a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, viața ei și a rapperului Grasu XXL s-a schimbat total. Deși cei doi sunt extrem de discreți cu viața privată, iar Laura și-a făcut publică sarcina cu doar două luni înainte să nască, sunt atât de încântați de fetița lor încât nu s-au putut abține și au făcut publică prima fotografie cu aceasta. Dacă de obicei îl vezi pe Grasu XXL în ipostaze ce-i confirmă reputația de 'dur', iubita lui l-a surprins într-o ipostază emoționantă alături de fetița lui.

Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere', a spus Grasu XXL pentru Click! înainte ca Laura Andreșan să nască. Laura Andreșan și Grasu XXL formează un cuplu de mai bine de 10 ani, ambii devenind părinți la 37 de ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum arată Simona Gherghe, la două luni după ce a născut a doua oară. S-a îmbrăcat în roz şi fanii au copleşit-o cu inimioare!

Anca Serea a făcut ultima ecografie înainte de a naște. Ce i-a spus doctorul: 'Emoții mari'

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă