Irina Deaconescu și Cristi Manea și-au botezat fetița, în secret. Primele imagini de la eveniment

Publicat pe

Vloggerița Irina Deaconescu și fotbalistul Cristi Manea și-au botezat fetița în mare secret. Avem imagini de la evenimentul restrâns care a avut loc în Cluj.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Irina Deaconescu a devenit mamică pentru prima dată, la doar 22 de ani. În ultimul an, viața ei s-a schimbat complet. S-a logodit cu fotbalistul Cristi Manea și a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Irina Deaconescu și Cristi Manea și-au botezat fetița, în secret. Primele imagini de la evenimentIrina Deaconescu și Cristi Manea și-au botezat fetița, în secret. Primele imagini de la eveniment

Micuța Victoria a fost creștinată în Cluj, acum unde vloggerița și iubitul ei locuiesc. Până acum, Irina Deaconescu nu lăsat pe nimeni să se apropie de fetița ei, așa că prietenii au cunoscut-o la botez.

Petrecerea de botez a micuței Victoria a fost una restrânsă și au participat doar cei apropiați. Cristi Manea și Irina Deaconescu au avut emoții de nedescris în cea mai specială zi din viața lor. Evenimentul a avut loc în mare secret și a fost organizat în mare secret. Vloggerița a pus condiția ca toți cei prezenți la petrecere să fie testați pentru COVID-19, astfel încât fetița ei să fie în siguranță.

Nașii micuței Victoria sunt fotbalistul George Țucudean și soția lui, Ana.

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă.Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: Irina Deaconescu a născut o fetiță. Iubita lui Cristi Manea a avut probleme după cezariană:'Era să leșin'

Citește și: Irina Deaconescu a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Cristi Manea.Surpriză de proporții pentru vloggerița însărcinată

Citește și: Irina Deaconescu nu a fost susținută de nimeni când a început să posteze pe YouTube:'Selly îmi spunea că visez foarte mult'

Cum s-a schimbat viața Irinei Deaconescu

Irinaviața ta s-a schimbat mult în ultimul timp. Ai fost cerută în căsătorie și ai devenit mamă la doar 22 de ani. Te-ai gândit  vreodată că totul se va întâmpla atât de repede? Nu ți-a fost teamă de responsabilități?

S-a schimbat mult? Ha, ha! S-a schimbat radical ți se tot schimbă pe zi ce trece. Ideea e că planul meu a fost dintotdeauna să fiu o mamă tânără. Am spus treaba asta din dorința de a nu exista mari diferențe între generația mea și generația copilului, pentru a-i putea înțelege mai bine nevoile, dorințele, acțiunile. Nu știu dacă a fost vorba despre frică, despre responsabilitate. Am simțit frica de nou, frica de faptul că modul în care o să cresc acest copil o să se vadă în comportamentul adultului care o să devină. De multe ori ajungem la psiholog din cauza traumelor trăite în copilărie și majoritatea problemelor pornesc de la modul în care am fost crescuți. Știu sigur că nu vreau să ajungă și Victoria la psiholog din cauza mea.

Pe fetița ta o cheamă Victoria. Cine a ales numele și ce semnificație are pentru voi?

Eu am ales numele sau, mai bine zis, numele a venit către mine. Eram la o petrecere și lumea mă tot întreba cum o să o cheme. A venit un răspuns  de  nicăieri,  am  zis „Victoria, în condițiile în care acest nume nu era pe lista noastră și nu mă gândisem deloc la această variantă. Victoria a rămas. Cred că este un nume puternic, care o să îi aducă multe victorii în viață. Am avut noroc că i-a plăcut și lui Cristi, cu toate că a trebuit să duc puțină muncă de convingere.

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă