Îți mai aduci aminte de Roberta din Rebelde? La 13 ani de la terminarea serialului, Dulce Maria a ajuns o bombă sexy!

Publicat pe

Roberta făcea furori pe vremea când juca în serialul Rebelde, iar toate adolescentele o divinizau. Cum arată Dulce Maria, la 13 ani de la terminarea telenovelei mexicane. Acum are 33 de ani și este foarte sexy.

Aproape că nu o mai recunoști! Celebra actriță cu părul de foc din Rebelde este total schimbată, față de acum 13 ani. Dulce Maria și-a schimbat culoarea părului și pare că a mai luat câteva kilograme. În prezent, Dulce Maria are o relație cu Paco Alvarez. Actrița a renunțat la stilul extravagant și la machiajul strident, iar acum vedeta s-a transformat într-o bombă sexy.

După rolul din Rebelde, Dulce Maria a mai apărut în alte două producţii TV, „Mentir para vivir”, în care a fost protagonistă şi „Corazon Que Miente”, în care a avut un rol negativ. Alături de trupa RBD a vândut peste 78 milioane albume, peste 82 articole promoţionale si peste 3 miliarde de descărcări digitale.

După despărțirea de Rebelde, Dulce Maria a continuat cu actoria, dar și cu muzica. Vedeta nu are copii și nici nu este căsătorită, însă se bucură din plin de relația sa.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Anahi din Rebelde? Cum arată vedeta acum. Are 35 de ani și un băiețel de aproape 2 ani

FOTO: Instagram

Îți mai aduci aminte de Roberta din Rebelde? La 13 ani de la terminarea serialului, Dulce Maria a ajuns o bombă sexy!Îți mai aduci aminte de Roberta din Rebelde? La 13 ani de la terminarea serialului, Dulce Maria a ajuns o bombă sexy!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter