Îți mai amintești de Narcis Ianău, din primul sezon ”Românii au talent”? Cum arată și ce face acum. Schimbarea e fabuloasă!

Publicat pe
Îți mai amintești de Narcis Ianău, din primul sezon 'Românii au talent'? Cum arată și ce face acum. Schimbarea e fabuloasă!Îți mai amintești de Narcis Ianău, din primul sezon 'Românii au talent'? Cum arată și ce face acum. Schimbarea e fabuloasă!

În 2011 era un puști timid cu o voce de aur și un fizic în formare, iar acum nu doar că arată complet schimbat, dar a ajuns unul din cei mai apreciați contratenori. Tânărul care a impresionat cu vocea sa la 'Românii au talent ' cântă acum pe marile scene ale lumii alături de faimoasa Sarah Brightman.

Uneori poți învinge fără să ieși câștigător. Suna ilogic, dar exact așa s-au petrecut lucrurile cu Narcis Iustin Ianău, adolescentul din Bacău care în 2011, în ciuda talentului uriaș, ieșea pe locul doi la 'Românii au talent'. Nu a luat marele premiu, dar ulterior a câștigat un lucru mult mai important: un uriaș capital de imagine la nivel internațional în calitate de contratenor.

Ascensiunea uimitoare a lui Narcis Ianău

Narcis cântă din 2016 alături de faimoasa soprană Sarah Brightman, până acum susținând concerte în circa 300 de orașe din peste 40 de țări, precum Germania, Austria, Turcia, Elveția, Finlanda, Mexic, Japonia, China și multe altele.

'Vreau să trăiesc din plin această experienţă. E un privilegiu extraordinar să muncesc în timp ce vizitez atâtea locuri pe care, poate altfel, nu ai cum să le poţi vedea pe toate, într-o viaţă de om. (…) Și… cel mai important lucru: cândva, demult, prin 2011, într-unul dintre primele mele interviuri, spuneam că îmi doresc să cânt pe marile scene ale lumii, deşi nu știu care sunt alea. Ei bine, planul meu este să descopăr în continuare care sunt aceste scene. Şi să le cuceresc. Am văzut că pot să fac asta. Şi sunt nespus de bucuros şi recunoscător', a daclarat pentru PRO TV tânărul care în februarie împlinește 24 de ani.

În următoarea perioadă, Narcis participă într-un turneu amplu în SUA, ce vizează circa 30 de orașe.

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter