Iubita lui Dani Oțil a venit în emisiunea lui. Cum a reacționat prezentatorul TV când a văzut-o

Publicat pe

Dani Oțil are o relație foarte discretă cu Gabriela Prisăcariu. Cei doi nu se afișează împreună, însă surpriză pentru telespectatori în această dimineață. Iubita lui Dani Oțil a venit în emisiunea lui de la Antena 1.

Scumpi la vedere și mai ales împreună, Dani Oțil a avut parte de o 'surpriză' în această dimineață când s-a trezit cu femeia care îi este parteneră de viață, chiar în platoul emisiunii de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'. Gabriela Prisăcariu a purtat ținute foarte sexy, iar prezentatorul TV a privit-o foarte atent.

Când a văzut-o atât de sexy, Dani Oțil și-a pus mâna la ochi și apoi mâna pe cap. Prezentatorul TV a ieșit din platoul și a privit-o de la distanță. Gabriela Prisăcariu a zâmbit în timp ce iubitul ei începuse să urle precum un lup.

Cine este iubita lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu este o tânără domnișoară care a reușit să ajungă direct la inima prezentatorului TV de la Antena 1. După 6 ani de relație cu Mihaela Rădulescu, Dani Oțil nu s-a mai afișat cu nicio altă domnișoară. Oficial, nici cu Gabriela nu s-a afișat, însă toată lumea și-a dat seama că și-au petrecut vacanța împreună. Gabriela Prisacariu este fostă concurentă la emisiunea Supermodels by Cătălin Botezatu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost împreună în Chile, iar fotografiile îi dau de gol. Cei doi s-au pozat fix în aceleași locuri. Hmm… cam mare coincidența, nu?! În această situație nu este nicio coincidență. Între Dani Oțil și iubita sa este o diferență de vârstă de 12 ani, prezentatorul TV are 38 de ani și Gabriela Prisacariu are doar 26 de ani.

Citește și: Dani Oțil nu mai e burlac! Ea este noua iubită a prezentatorului de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'. Au fost împreună în vacanță în Chile

Citește și: Cum se menţine în formă iubita lui Dani Oţil. A terminat Facultatea de Drept, dar profesează ca model

FOTO: Instagram, Facebook

Iubita lui Dani Oțil a venit în emisiunea lui. Cum a reacționat prezentatorul TV când a văzut-oIubita lui Dani Oțil a venit în emisiunea lui. Cum a reacționat prezentatorul TV când a văzut-o
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter