Iulia Vântur, prinsă de cutremur în Bali! Zeci de clădiri au fost avariate, iar turiștii au fugit din hoteluri! Iubita lui Salman Khan a tras o sperietură zdravănă

Publicat pe

Iulia Vântur are o carieră în ascensiune la Bollywood și o relație serioasă cu cel mai mare star indian, Salman Khan. Și se află acum într-o vacanță de vis în Bali, unde a tras totuși o sperietură zdravănă: exotica insulă a fost lovită de un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter.

Mutată de șase ani în India, Iulia Vântur a reușit să ia viața de la zero și să reușească și acolo cum a reușit în România. Are o carieră în plină ascensiune la Bollywood și o relație, pe care totuși nu a confirmat-o nici în ziua de azi, cu cel mai mare actor indian, Salman Khan.

Totul se poate nărui, însă, într-o clipă. Aflată zilele acestea în vacanță în Bali, Iulia Vântur a fost trezită din somn în zorii zilei de un cutremur de 5,7 grade pe Scara Richter. Vedeta a povestit pe Instagram cum s-a petrecut totul.

'Am avut parte de o alarmă în zorii zilei. Bali, locul unde mă aflu în acest moment, a fost zdruncinat de un cutremur cu magnitudine de 5,7 grade. O mie de gânduri mi-au trecut prin minte într-o secundă, dar am decis să-mi păstrez calmul și să am încredere că totul se va termina cu bine. Am simțit că nu mi se va întâmpla nimic și că răul va pleca la fel de repede cum a venit. Slavă Domnului că nimeni nu e rănit de data asta, totul a revenit la normal în câteva minute. Unoeri avem nevoie de un reminder că trebuie să trăim. Așa că trăiește clipa. Mi-am văzut mai departe de planurile zilei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar, sincer, azi mă simt mai vie ca oricând', a relatat Iulia Vântur, care s-a întâlnit și cu Laura Cosoi în Bali zilele acestea.

Ce pagube a produs cutremurul care a prins-o pe Iulia Vântur în Bali. Zona e blestemată

Cutremurul din Bali resimțit de Iulia a speriat toți turiștii, care au preferat să părăsească hotelurile pentru a se adăposti într-un loc sigur. Deși cutremurele din zonă au ucis mii de suflete în ultimii ani, acesta s-a soldat cu un singur rănit, în vreme ce 38 de clădiri din zonă au fosta variate, relatează New York Times. În 2004, un tsunami îngrozitor a lovit Indonezia și țările alăturate, luând viața a 225,000 de oameni, iar de atunci, orice mică zguduire a scoarței terestre creează panică printre turiști și localnici.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine e fratele Simonei Halep? Nicolae a urmat și el o carieră în tenis, dar a renunțat. Uite ce familie frumoasă are!

Mădălina Ghenea a părăsit România și s-a mutat la Milano! A rupt orice legătură cu țara natală și are o viață nouă acolo

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter