Jennifer Aniston, la 51 de ani! Cât de mult s-a schimbat Rachel din Friends, la 16 ani de la terminarea serialului: "Nu vreau să am părul cărunt"

Publicat pe

Jennifer Aniston este cea mai tânără dintre colegele din Friends. Are 51 de ani, dar arată splendid. Parcă nici nu au trecut 16 ani de terminarea serialului Friends. Cu toate că deocamdată nu are de ce să-și facă griji, cel mai tare o îngrozește să nu încărunțească. Iată cât de bine arată Jennifer Aniston la 51 de ani!

Jennifer Aniston, la 51 de ani! Cât de mult s-a schimbat Rachel din Friends, la 16 ani de la terminarea serialului: "Nu vreau să am părul cărunt"Jennifer Aniston, la 51 de ani! Cât de mult s-a schimbat Rachel din Friends, la 16 ani de la terminarea serialului: "Nu vreau să am părul cărunt"

Cu toții ne-am îndrăgostit de Rachel din Friends, ne-a cucerit cu fiecare zâmbet, fiecare replică și, cu siguranță, cu frumusețea sa. Au trecut 16 ani de atunci, iar Jennifer Aniston nu dă semne de îmbătrânire.

Desigur, depune și eforturi considerabile pentru a-și menține silueta și tinerețea. Face mult sport, având un program intens și optează pentru o dietă sănătoasă. Nu exagerează nicicând și pariază pe moderație.

Printre secretele care o ajută să se mențină suplă ar fi că are întotdeauna grijă să se odihnească suficient și bea multă apă, astfel încât creierul să nu fie păcălit că i-ar fi foame, când, de fapt, organismul cere apă.

Dieta joacă are un rol esențial în toată ecuația. „Țin post intermitent, așa că nu mănânc nimic dimineața. Am observat că e o mare diferență când nu mănânc nimic solid timp de 16 ore”, a precizat vedeta la finalul anului trecut pentru Radio Times.

Jennifer Aniston: „Nu mă simt diferit”

Grație acestui stil de viață, Jennifer Aniston se simte incredibil de bine în pielea ei, potrivit eva.ro. „Nu mă simt diferit. Lucrurile nu se schimbă în vreun fel. Fizic mă simt incredibil. Așa că este ciudat când mi se spune <> (…).”, a spus Jenn pentru InStyle, în momentul în care a împlinit 50 de ani.

Singurul lucru care o sperie pe vedetă: firele albe de păr. „N-o să vă mint – nu vreau să am părul cărunt”, a declarat Jennifer Aniston.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter