Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit! Motivul pentru care și-au spus adio: ”Sunt niște momente grele”

Publicat pe

Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit când toată lumea se aștepta mai puțin. Cei doi păreau a fi fericiți împreună, însă au decis să pună punct relației.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Susținătorii cuplului au fost uimiți când au aflat că cei doi nu mai sunt împreună. Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit, iar motivul separării a fost spus chiar de războinică.

S-au cunoscut la emisiunea de la Kanal D și s-au îndrăgostit nebunește. Din păcate, povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult, iar fiecare a decis să o ia pe drumul său.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil. Prezentatorul TV a cucerit-o într-un mod inedit, dar ea a făcut primul pas

Noi am hotărât să luăm o pauză, am hotărât să mergem pe drumuri separate pentru că lucrurile între noi nu au reușit să ajungă în punctul în care ne doream. Relația noastră a fost una foarte frumoasă și la Survivor și după, dar, cumva, unele lucruri nu merg și atunci am hotărât, de comun acord, să ne despărțim.

Vă mulțumim foarte mult pentru susținerea voastră, pentru toate editurile frumoase pe care ni le-ați făcut, pentru toate videoclipurile, vă mulțumim că ați fost alături de noi. Puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pe drumuri separate. Avem nevoie de foarte multă susținere, sunt niște momente grele.„, a dezvăluit Karina prin intermediul unor filmulețe postate pe instagram.

Andrei a confirmat și el despărțirea. Cei doi au decis de comun acord să nu mai formeze un cuplu fără certuri și reproșuri.

Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit! Motivul pentru care și-au spus adio: 'Sunt niște momente grele'Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit! Motivul pentru care și-au spus adio: 'Sunt niște momente grele'

Citește și: Relația lor este cât se poate de serioasă! Andrei și Karina de la Survivor fac deja planuri de nuntă: „Putem oficia casatoria în ambele religii”. Cum va arăta rochia de mireasă

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter