Drama neștiută a actriței Kate Beckinsale. A pierdut un copil: "Mă prăbușisem pe dinăuntru"

Publicat pe

Kate Beckinsale, în vârstă de 47 de ani, trăiește cu o mare durere în suflet! Actrița a dezvăluit că a pierdut un copil la 20 de săptămâni de sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kate Beckinsale are o fiică în vârstă de 21 de ani, Lily Mo Sheen, care îi seamănă leit. Puțini știu, însă, că actrița a pierdut un copil în trecut.

Vedeta s-a decis să se deschidă și să povestească despre durerea imensă prin care a trecut după vestea că al treilea copil al lui John Legend și al modelului Chrissy Teigen a murit. După multitudinea de mesaje primite de cuplul, condamnați pentru că au postat imagini din spital, Kate Beckinsale a sărit în apărarea lor, având în vedere că a trecut prin aceeași durere de nedescris.

Citește și: Ștefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie:„Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru'. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Până la urmă, pierderea unui copil nu poate fi compensată cu nimic, iar durerile sufletești din acel moment numai o mamă care a trecut prin aceeași experiență le poate înțelege.

Kate Beckinsale: „Am pierdut un copil la 20 de săptămâni de sarcină”

„Am observat că lumea o critică pe Chrissy pentru că a împărtășit informații profund intime referitoare la sarcina ei. De parcă ar exista vreun protocol pe timpul unei nenorociri, care, dacă nu este observat, încurajează oamenii care nu o cunosc pe ea sau familia ei să spună cum ar trebui să îndure o astfel de situație.

Citește și: Gheorghe Turda, primele declarații despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu:„Femeia care a înșelat o dată, înșală și…'

Cu mulți ani în urmă, am pierdut un copil la 20 de săptămâni de sarcină', a mărturisit Kate Beckinsale, vizibil afectată.

Kate Beckinsale a ținut sarcina ascunsă

Vedeta a ținut sarcina ascunsă, însă durerea pe care o simțea a îngenunchiat-o. Este încă o rană deschisă, care nu se va închide nicicând, durerea doar s-a mai ameliorat cu timpul.

„Am reușit să țin sarcina ascunsă. Mă prăbușisem pe dinăuntru și nimeni nu ar fi avut de unde să știe. Există durere, rușine și șoc într-o astfel de experiență, plus inima frântă din cauza corpului tău care, în ciuda pierderii, continuă să se comporte de parcă ai avea un copil de îngrijit. Laptele vine, dar nu ai pe cine hrăni cu el. Te poți simți singură, cu sufletul distrus, mai ales în lipsa unui partener care să te înțeleagă și să-ți fie alături”, a mai transmis Kate Beckinsale.

Citește și: Tinerețea zbuciumată a lui Brigitte Bardot, sex-simbolul anilor 50.Actrița de 86 de ani a iubit peste 100 de bărbați, dar și femei

Kate Beckinsale: „Este ceva extrem de greu de îndurat'

Pe final, a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care trec prin asemenea momente.

Drama neștiută a actriței Kate Beckinsale. A pierdut un copil: "Mă prăbușisem pe dinăuntru"Drama neștiută a actriței Kate Beckinsale. A pierdut un copil: "Mă prăbușisem pe dinăuntru"

„Mulțumim, Chrissy, pentru că ai făcut clar cât de devastant este să pierzi un copil și cum te poate schimba dacă nu beneficiezi de susținere. Hai să-i lăsăm pe cei care suferă să facă ceea ce simt. Susțineți aceste persoane și atât. Este ceva extrem de greu de îndurat', a conchis ea.

Citește și: Ce dietă draconică a ținut Michelle Pfeiffer pentru a slăbi:a mâncat numai supă de roșii. La 62 de ani, respectă regimul vegan

Reamintim că modelul Chrissy Teigen și John Legend trăiesc se așteptau să devină părinți, însă, vedeta s-a confruntat cu probleme serioase în sarcină și, din păcate, micuțul nu a supraviețuit, în ciuda eforturilor depuse pentru a fi bine.

Băiețelul urma să primească numele Jack, au anunțat părinții în lacrimi.

„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum„, au transmis părinții îndurerați.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter