Kim Basinger, greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice. Cum arată la 66 de ani una dintre cele mai sexy actrițe din istoria Hollywood-ului!

Publicat pe

Kim Basinger a fost o actriță care s-a remarcat nu doar cu talentul său, ci și cu frumusețea sa. Din păcate, a apelat de prea multe ori la bisturiu, distrugându-și chipul. Iată cum arată acum vedeta, la 66 de ani!

Kim Basinger, greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice. Cum arată la 66 de ani una dintre cele mai sexy actrițe din istoria Hollywood-ului!Kim Basinger, greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice. Cum arată la 66 de ani una dintre cele mai sexy actrițe din istoria Hollywood-ului!

Actrița a demonstrat că are talent prin interpretări de excepție în filme precum L.A. Confidential, Batman, Niciodată să nu spui niciodată, 8 Mile, Nouă săptămâni și jumătate și lista poate continua.

În egală măsură, a fost întotdeauna o apariție grațioasă, elegantă, de o frumusețe răpitoare. Din păcate, astăzi Kim Basinger arată cu totul altfel. Aproape că este de nerecunoscut.

Zâmbetul fermecător de odinioară „a înghețat” din pricina injecțiilor cu botox, iar ridurile de expresie i-au fost netezite. Din cauza pielii atât de bine intinse, fața sa aproape că nu mai exprimă nimic. Fără mimică, fără zâmbet, ai impresia că în fața ochilor ți se înfățișează o cu totul altă persoană.

S-a numărat printre cele mai sexy apariții de la Hollywood și a fost una dintre cele mai dorite femei, însă vizitele la medicul estetician nu au întinerit-o, ci dimpotrivă. Imaginile vorbesc de la sine!

Sursa foto: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter