Kim Kardashian nu și-a mai făcut duș de două săptămâni. Motivul pare ireal: ”Este o presiune mult prea mare”

Publicat pe

Kim Kardashian și-a șocat fanii când a mărturisit că de două săptămâni nu și-a mai făcut duș. De când a intrat în carantină din cauza noului coronavirus, vedeta internațională a renunțat să-și mai facă baie și nu își mai perie părul.

Se pare că viața în autoizolare a celebrei Kim Kardashian nu este deloc una bună. Vedeta a renunțat la igiena intimă din cauza programului prea încărcat și astfel că a ales să renunțe la aș mai face baie. Fără prea multe rețineri Kim Kardashian a recunoscut că nu și-a mai făcut duș de două săptămâni, potrivit contactmusic.com.

'Părul meu este un dezastru de când a început carantina din cauza COVID-19. S-au închis toate coafoarele și sunt obligată să mă machiez de două ori pe zi pentru că tenul meu s-a îngrășat foarte tare. Trebuie să îmi educ copiii care fac școala de acasă și să am grijă de ei pentru că bonele nu mai vin la noi. Este o presiune mult prea mare și nu mai am timp să fac duș cu săptămânile', a declarat Kim Kardashian.

Vedeta a rămas fără bonă, iar acum, în timpul pandemiei de coronavirus, este nevoită să își ajute copiii la teme. Pe lângă toate acestea, Kim Kardashian nu a renunțat la filmările pentru emisiunea 'Keeping up with the Kardashians' și se schimbă de două ori pe zi pentru show. De asemenea, Kim a declarat că este obligată să se machieze singură acum.

Citește și: Andreea Antonescu s-a obișnuit greu cu izolarea: „Am stat singură în București timp de două săptămâni. Pentru prima oară după 9 ani, m-am apucat de sport'

FOTO: Instagram

Kim Kardashian nu și-a mai făcut duș de două săptămâni. Motivul pare ireal: 'Este o presiune mult prea mare'Kim Kardashian nu și-a mai făcut duș de două săptămâni. Motivul pare ireal: 'Este o presiune mult prea mare'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter