La 6 ani de la moartea mamei sale, Daniela Gyorfi nu-și revine. A vrut să renunțe la muzică din cauza durerii: ”Aș minți dacă aș spune că am trecut peste”

Publicat pe
La 6 ani de la moartea mamei sale, Daniela Gyorfi nu-și revine. A vrut să renunțe la muzică din cauza durerii: 'Aș minți dacă aș spune că am trecut peste'La 6 ani de la moartea mamei sale, Daniela Gyorfi nu-și revine. A vrut să renunțe la muzică din cauza durerii: 'Aș minți dacă aș spune că am trecut peste'

Daniela Gyorfi nu poate trece nici acum peste moartea mamei sale, care a pierit în 2013, răpusă de cancer. La șase ani de la moartea celei care i-a dat viață, artista nu a depășit încă durerosul moment. Daniela a povestit cu sinceritate chinul prin care trece și acum, dezvăluind că a fost chiar la un pas să renunțe la muzică.

Aparent, Daniela Gyorfi are în acest moment tot ce-și poate dori o femeie. La 50 de ani are familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna, o fetiță frumoasă de opt ani, un mariaj fericit și o talie de viespe.

În spatele zâmbetului, cântăreața ascunde însă și o mare durere, peste care nu a reușit să treacă nici în ziua de azi. Anul acesta se împlinesc șase ani de la moartea mamei sale, de care artista a fost extrem de apropiată. Mama sa, Anica, a murit în 2013, răpusă de cancer la plămâni, ce produsese metastaze la ficat. În plus, femeia avea paralizie la picioare de mai bine de 30 de ani, dar găsea mereu resurse să-și încurajeze și susțină fiica.

S-au împlinit șase ani de la moartea mamei ei, iar Daniela Gyorfi nu-și poate reveni

Daniela Gyorfi a vorbit în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars despre durerea care nu s-a ameliorat nici în ziua de azi și care, la un moment dat, a adus-o în punctul în care nu credea că va mai putea cânta vreodată.

' În primul an am crezut că nu mai pot să mai cânt. Nu că-mi pierdusem cheful, pentru că eu fac meseria asta pentru că îmi place. Nu banii sunt cei mai importanţi. Am crezut că nu mai pot! Am avut doi căţei care au murit imediat după mama mea. Asta n-a fost întâmplare… Mi-am revenit foarte greu. Şi acum îmi este foarte greu. Tot timpul plâng în inima mea. Nu vreau milă, compasiune… Eu în sufletul meu, aş minţi dacă aş spune că am trecut peste. Am avut o mamă deosebită. (…) Îmi aduc aminte de ceea ce spuneam tot timpul. Caut o căldură şi ceva ce nu mai pot avea. Îmi aduc aminte de sfaturi, dar este greu. E foarte greu. Maria are ceva din mama mea, dar este şi prea mică. Noi suntem foarte apropiate. Deocamdată este mică. Maria a înţeles, înţelege… spune nişte lucruri pentru vârsta ei, e foarte înţeleaptă. Niciodată nu stau să plâng în faţa ei, dar îi explic exact ce îmi spunea şi mama mie', a declarat Daniela Gyorfi la 'Răi, da buni'.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter