La o săptămână după anunțul că au coronavirus, Tom Hanks și soția lui au fost externați. Cuplul s-a retras în carantină la casa deținută în Australia

Publicat pe

La aproape o săptămână după ce au anunțat că sunt infectați cu coronavirus, Tom Hanks și soția sa au fost externați și trimiși în carantină la casa pe care o dețin în Australia. Cei doi se simt mult mai bine decât în urmă cu câteva zile, când au fost testați pentru noul virus din cauza stării de sănătate ce se deteriorase brusc.

Într-un ocean de vești proaste ce pare că nu se mai termină, iată că apar și informații ceva mai bune. Tom Hanks și soția sa, primele celebrități care au făcut public faptul că au coronavirus, în urmă cu aproape o săptămână, se simt acum mult mai bine.

Tom Hanks și soția lui au fost externați

Faimosul cuplu hollywoodian a fost externat și trimis în carantină la casa pe care o deține în Australia. Cu o zi înainte de externare, Tom Hanks a făcut publică o fotografie din spital, prin intermediul căreia a ținut să mulțumească personalului medical.

Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks și-a anunțat urmăritorii în data de 12 martie că el și soția sa au fost infectați cu coronavirus.
'Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra’, a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?'.

Actorul a spus că va face publice detalii ale stării lor de sănătate. 'Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer'.

Foto: Hepta

La o săptămână după anunțul că au coronavirus, Tom Hanks și soția lui au fost externați. Cuplul s-a retras în carantină la casa deținută în AustraliaLa o săptămână după anunțul că au coronavirus, Tom Hanks și soția lui au fost externați. Cuplul s-a retras în carantină la casa deținută în Australia
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter