Lady Gaga a apărut neepilată. Imaginile cu vedeta au devenit virale

Publicat pe

Lady Gaga și-a surprins fanii când a apărut neepilată. Vedeta a postat pe una dintre rețelele de socializare două imagini cu ea, unde măturisește că nu s-a mai epilat pe picioare de patru zile. Confesiunea lui Lady Gaga a stârnit un val de controverse. 

Lady Gaga, în vârstă de 43 de ani, a stârnit controverse pe internet, după ce a făcut o măturisire neașteptată. Vedeta a dezvăluit că nu s-a mai epilat de 4 zile și a distribuit două imagini cu ea în care arată acest lucru.

„MetGala, venim… Și nu m-am epilat pe picioare de patru zile, pentru a completa look-ul) #ZoomIn #ladygaga #moda', a menționat Lady Gaga.

Lady Gaga, o vedetă excentrică

Când spui Lady Gaga, primul cuvânt care îți vine în minte este excentric… dar artista în vârstă de 33 de ani (împliniți pe 28 martie) este mai mult de atât. Muziciană de excepție, compozitoare, actriță, cântăreață, dansatoare, coregra­fă, producătoare, artist plastic și designer vestimentar, Lady Gaga este posesoarea a nu mai puțin de nouă Premii Grammy, trei Premii Emmy, două Globuri de Aur și un Premiu Oscar. Mai mult, primul contract cu o casă de discuri l-a câștigat la doar 18 ani.

Până în prezent, a vândut peste 30 de milioane de albume și peste 140 de milioane de discuri single în toată lumea, fiind una dintre cele mai bine co­tate artiste pe plan mondial. E adevărat, și excentricitatea ei bine-cunoscută a con­tribuit la asta, dar aceasta este, totodată, egalată de talent. Nu e de ajuns să porți la concert o rochie din fâșii de carne, lenje­rie intimă cu artificii sau coarne cu conotații sataniste, dacă toate astea nu sunt dublate de calități muzicale. Iar Lady Gaga dovedește din plin măsura talentului său, indiferent ce ar purta pe scenă sau în afara ei.

Citește și: Lady Gaga este însărcinată? Cum a comentat cântăreaţa zvonul că ar aştepta un copil

Citește și: Lady Gaga a rupt în sfârșit tăcerea! Ce spune despre povestea ei de dragoste cu Bradley Cooper

FOTO: Instagram, Hepta

Lady Gaga a apărut neepilată. Imaginile cu vedeta au devenit viraleLady Gaga a apărut neepilată. Imaginile cu vedeta au devenit virale

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă